Γκαρσονιέρα κολωνακι κεντρο, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - ΛυκαβηττόςΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΕΝΤΡΟ
  • € 156.000
  • 2
  • 30
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2024
Περιγραφή
Κέντρο Κολωνακίου – 200 μέτρα από την Πλατεία.
Πωλείται από την Osmosis Real Estate, επενδυτικό ακίνητο, ριζικά ανακαινισμένο και εξοπλισμένο, στην καρδιά του Κολωνακίου, με καινούργιο υδραυλικό, αποχετευτικό και ηλεκτρολογικό δίκτυο, με πρόσβαση στο προκήπιο της οικοδομής. Ολοκλήρωση ανακαίνισης τον Οκτώβριο του 2023.
Πρόκειται για διαμέρισμα 30 τετραγωνικών μέτρων, 500 μέτρα από την γραμμή του Μετρό Γραμμής 3 (Ευαγγελισμός) και 200 μέτρα από την μελλοντική στάση Μετρό Γραμμής 4 (Κολωνάκι). Βρίσκεται στο ισόγειο επίπεδο από την πλευρά της πρασιάς της οικοδομής και στο υπόγειο επίπεδο από την πλευρά της εισόδου της οικοδομής.
Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και ένα ξεχωριστό λουτρό. Διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά, επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές, καινούργια ενεργειακά συνθετικά κουφώματα διπλής υάλωσης και πληθώρα αποθηκευτικών χώρων. Ως σύστημα θέρμανσης και ψύξης χρησιμοποιείται ατομικός κλιματισμός. Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση επένδυσης είτε βραχυχρόνιας είτε κλασικής μίσθωσης.
Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία επιπλέον κρυφή χρέωση!
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας, βάσει του Νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3-4
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
30 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 156.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή