Γκαρσονιέρα 40 Εκκλησιές, 40 Εκκλησιές, 40 Εκκλησιές - Ευαγγελίστρια

40 Εκκλησιές - Ευαγγελίστρια40 Εκκλησιές
  • € 147.000
  • 2
  • 54
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 9-6061 - Θεσσαλονίκη Δήμος 40 Εκκλησιές ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητη γκαρσονιέρα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 54 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2005 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 147.000 €
Πωλείται γκαρσονιέρα 54 τ.μ. στις 40 Εκκλησιές, κατασκευή 2005. Σε κεντρικότατη οδό, φωτεινό, ευήλιο, ευάερο για όλους τους χώρους. Πρώτος υπερυψωμένος όροφος, μεγάλο μπαλκόνι, 1 κρεβατοκάμαρα και μία σαλοκουζίνα. Μεγάλο μπάνιο που χωρά πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων και ευρύχωρο χωλ. Διαθέτει σύνδεση με φυσικό αέριο, έχει μεγάλο A/C. Θωρακισμένη πόρτα, πλακάκι Valentino στο πάτωμα, ανελκυστήρας, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, σύγχρονα κουφώματα, περιποιημένη οικοδομή. Παραδίδεται φρεσκοβαμμένο. Άμεση εκμετάλλευση του ακινήτου (ελεύθερο από ενοίκους). Μίσθωση κυμαίνεται από 400-500 ευρώ για όποιον το επιθυμεί ως επένδυση.
Τοποθεσία ακριβώς στο κέντρο των 40 Εκκλησιών. Στάση λεωφορείου στα 10 μέτρα, ενώ δίπλα ακριβώς από την πολυκατοικία υπάρχει φούρνος, μπουγάτσα, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, κρεοπωλείο, βιβλιοθήκη, κομμωτήριο, ψητοπωλείο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, οπωροπωλείο κλπ. Εξαιρετική τοποθεσία με πρόσβαση για καθημερινές δουλειές. Δίπλα στο Πανεπιστήμιο και σε χώρους άθλησης. Άμεση πρόσβαση στον Περιφερειακό και προς τις δύο κατευθύνσεις, καθώς και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης.
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150€+ Φ.Π.Α. Για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος ΣΜΘ - ΟΜΑΣΕ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
9-6061 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
54 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 147.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή