Γκαρσονιέρα Ιπποκράτειο, Ιπποκράτειο, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΙπποκράτειο
  • € 189.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • 7
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11302 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ιπποκράτειο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 7 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2007 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 18 τ.μ. - Τιμή: 189.000 €
Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 60τ.μ. (55τ.μ. διαμέρισμα με 5τ.μ. αποθήκη στο υπόγειο), η θέρμανσή του είναι με Φυσικό Αέριο, ενώ υπάρχουν και δύο καινούργια A/C INVERTER 12000 BTU, ένα στη σαλοκουζίνα και ένα στο υπνοδωμάτιο. Διαθέτει καινούργιο ηλιακό θερμοσίφωνα διπλής ενεργείας 160 λίτρων.Επίσης διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ, ασανσέρ 7 ατόμων, πόρτα ασφαλείας με προστατευτικό πύρο, θυροτηλεόραση, σύγχρονα κουφώματα thermostop με διπλή υάλωση σε όλους τους χώρους. Πωλείται πλήρως επιπλωμένο με όλα τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες.
Πιο αναλυτικά περιλαμβάνει : φωτιστικά και διακοσμητικά σποτ, κουρτινόξυλα και κουρτίνες σε όλους τους χώρους, ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο ρούχων, πολυμορφικό τραπέζι σαλονιού - κουζίνας, γραφείο με καρέκλα και βιβλιοθήκη στο σαλόνι, πολυμορφικό έπιπλο τηλεόρασης, τηλεόραση 32\, καναπέ - κρεβάτι με διακοσμητικά μαξιλάρια, 3 δίφυλλες εντοιχισμένες ντουλάπες (η μία με καθρέφτη), υπέρδιπλο κρεβάτι με τρία διακοσμητικά μαξιλάρια, γραφείο με καρέκλα στην κρεβατοκάμαρα, 2 ξύλινα ράφια, τροχήλατη βιβλιοθήκη, κρεμάστρα, 2 μεγάλα και 2 μικρά κάρδα,κάδο για κουζίνα και WC, μεταλλική σκάλα, καινούργιο μεταλλικό τραπέζι κήπου με δύο καρέκλες, ντουλάπα αλουμινίου στο μπαλκόνι, λάστιχο, απλώστρα και σιδερώστρα.
Μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται και ολοκαίνουργιος εξοπλισμός για τη λειτουργία του ως Airbnb : όλων των ειδών τα λευκά είδη σε μεγάλες ποσότητες αχρησιμοποίητα, ηλεκτρική σκούπα, ηλεκτρικό σίδερο, χρηματοκιβώτιο, μαγειρικά σκεύη κ.α.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11302
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 189.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή