Duplex νεοσ μαρμαρασ, Νέος Μαρμαράς, Σιθωνία

ΣιθωνίαΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ
  • € 420.000
  • 4
  • 100
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Σιθωνία, Νέος Μαρμαράς: Πωλείται διαμπερής Μεζονέτα 100τ.μ. πολυτελείας σε ισόγειο 3 επιπέδων με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, ενδοδαπέδια γερμανικής προελεύσεως ( Hitachi ), που προσφέρει καλύτερη διανομή θερμότητας και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.  Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, 1 ενεργειακό τζάκι, εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου βαρέως τύπου με θερμοδιακοπή, αποθήκη και 2 μπάνια. Είναι επιπλωμένη, παραδίδεται, με ηλεκτρικές συσκευές και διαθέτει θέα στη θάλασσα, πισίνα, θωρακισμένη πόρτα, ενεργειακή κλάση A, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό.

Ακόμα, η βίλα είναι εξοπλισμένη με υψηλής αισθητικής βιοκλιματικά συστήματα σκίασης (πέργκολες) με μηχανοκίνητες περιστρεφόμενες περσίδες για ηλιακή σκίαση & προστασία από βροχή και τηλεχειριστήριο με μηχανισμό Somfy, σύστημα ξηρής κατασκευής στην εσωτερική τοιχοποιία, για να παρέχει καλύτερη θερμομόνωση, ηχομόνωση και ευελιξία στις μετατροπές Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
ΙΣΟΓΕΙΟ
1ος ΟΡΟΦΟΣ
2ος ΟΡΟΦΟΣ
Είναι ιδανική για οικογένειες.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο, σε ειδυλλιακή τοποθεσία στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, ιδανικό για άνετες διακοπές, μια ανάσα απο τη θάλασσα. Η περιοχή διαθέτει άπλετο πράσινο και τεράστιους χώρους, τους οποίους μπορούν να αξιοποιήσουν οικογένειες με παιδιά. Επιπρόσθετα, υπάρχει μεγάλος χώρος πάρκινγκ και σουπερ μαρκετ που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε κοντινή ακτίνα. 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. 

Τιμή 420.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1972-930
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1972-930 - 08/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή