Γκαρσονιέρα Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Ανάληψη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 120.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος 4ος, στην περιοχή της Ανάληψης. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 45 τ.μ.. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο σάλοκουζινα και μπάνιο. Είναι πλήρως ριζικά ανακαινισμένο το 2019. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει ενεργειακά κουφώματα διπλης υαλωσης αλουμινίου και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικη και διαθέτει ηλεκτρική κουζίνα και καινούργιες τέντες. Βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες και δίπλα στη Νέα Παραλια, έχει θέα Καλή και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Αποθήκη, θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Η τοποθεσία του ακινήτου το καθιστά ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση. Τιμή: €120.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
684086
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή