Δυάρι Βουτσινά Π. 72, 155 61, Χολαργός, Πλατεία Δημοκρατίας, Χολαργός

ΧολαργόςΒουτσινά Π. 72, 155 61, Χολαργός
  • € 280.000
  • 3
  • 104
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 285158 - Χολαργός Πλατεία Δημοκρατίας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 104 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1972 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση κεντρική - αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 280.000 € Διαμέρισμα 104 τ.μ. 4ου Ορόφου (τελευταίου) ριζικά ανακαινισμένο το 2000 με 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, 1 αποθήκη, μεγάλο χωλ εισόδου και μεγάλο ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία. Ξεχωριστή κουζίνα με παράθυρο και άμεση πρόσβαση σε βεράντα. Η κουζίνα διαθέτει εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων, εντοιχισμένο φούρνο με μαγειρικές εστίες και απορροφητήρα και μεγάλο ενιαίο πάγκο. Η τετραώροφη πολυκατοικία του 1972 διαθέτει ασανσέρ 4 ατόμων.

Όλα τα ανοίγματα διαθέτουν κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια.

Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Χολαργού στην πλατεία Δημοκρατίας, κοντά στο μετρό (480 μ.), δύο δρόμους πάνω από τη λεωφόρο Μεσογείων. Εμπορικό κέντρο, τράπεζες, σχολείο, φροντιστήρια είναι άμεσα προσβάσιμα σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Όλο το διαμέρισμα είναι φωτεινό και διαμπερές με 2 μεγάλες μπαλκονόπορτες στο σαλόνι και 1 μεγάλη μπαλκονόπορτα στο κάθε υπνοδωμάτιο. Τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι έχουν άμεση πρόσβαση στα μπαλκόνια του διαμερίσματος. Το μπάνιο και το WC διαθέτουν παράθυρα για φυσικό αερισμό. Το σαλόνι και το ένα υπνοδωμάτιο έχουν νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Η κουζίνα και το άλλο υπνοδωμάτιο έχουν βορειοδυτικό προσανατολισμό, με θέα όλη την Αθήνα. Το διαμέρισμα διαθέτει 2 μεγάλες βεράντες.

Το ζεστό νερό χρήσης διατίθεται από ηλιακό θερμοσίφωνα στο δώμα της πολυκατοικίας. Το διαμέρισμα διαθέτει σώματα panel και κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο. Επιπλέον υπάρχουν 2 κλιματιστικά τα οποία καλύπτουν το σαλόνι και τα 2 υπνοδωμάτια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
285158 - 05/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
κοινόχρηστα
€ 80/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή