Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΛαύριοΛαύριο
  • € 2.500.000
  • 1.800
Περιγραφή
Φανταστική Επένδυση σε Προνομιακή Τοποθεσία του Λαυρίου - Ιδανικό για Διάφορες Χρήσεις

Ανακοινώνουμε την ευκαιρία απόκτησης ενός εξαιρετικού ακινήτου στο Λαύριο, με συνολική επιφάνεια 1,800 τ.μ. σε οικόπεδο 980 τ.μ. Αυτή η πολυτελής κατασκευή προσφέρει έναν χώρο σε 3 επίπεδα και 2 υπόγεια, κατασκευασμένο το 2012 σε οικιστική ζώνη στην αναπτυσσόμενη περιοχή της πόλης.

Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κοντά σε σημεία ενδιαφέροντος όπως συγκοινωνίες, θάλασσα, παραλία, κεντρική αγορά, super market, κέντρο πόλης, κέντρα διασκέδασης, λιμάνι, ενώ απέχει μόλις 37 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και 2.5 χιλιόμετρα από το λιμάνι.

Το ακίνητο αποτελείται από φωτεινούς χώρους με διαφορετικές δυνατότητες χρήσης, όπως ξενοδοχείο, κλινική, εστιατόρια, εκπαιδευτικά κτίρια, κοινωφελείς οργανισμούς κ.α. Το ακίνητο διαθέτει υπόγειες θέσεις στάθμευσης, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και πλακάκια στα δάπεδα, ενώ η κατάστασή του είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής και προσφέρει απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Αυτός ο εκπληκτικός χώρος προσφέρει ευκαιρίες επένδυσης σε έναν ζωντανό και δυναμικά αναπτυσσόμενο προορισμό. Η προνομιακή του θέση και η ποικιλία των δυνατών χρήσεων τον καθιστούν ιδανικό για επιχειρηματικές επενδύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια ξενάγηση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Τιμή: €2,500,000. Unica Property, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6975843719, email: christos@unicaproperty.com, website: https://www.unicaproperty.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
604370 - 05/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.800 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή