Δυάρι τέταρτος όροφος, Βαρνάβα, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 260.000
  • 3
  • 110
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Αθήνα (κέντρο) , Παγκράτι

(προς πώληση)

Διαμέρισμα , συνολικής επιφάνειας: 110 τ.μ.

Σε πενταόροφη πολυκατοικία, κατασκευής: 1963

Αποτελείται από:
 χολ
 σαλόνι
 τραπεζαρία
 2 υπνοδωμάτια
 κουζίνα
 μπάνιο
 αποθήκη

Βρίσκεται στον τέταρτο (4ος) όροφο. Είναι διαμπερές και οι χώροι του αναπτύσσονται ως εξής : στην πρόσοψη το σαλόνι με την τραπεζαρία ,τα οποία χωρίζονται με εσωτερική πόρτα. Αυτοί οι χώροι έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι με τέντες. Στην πίσω πλευρά του ακάλυπτου, βρίσκονται τα δύο υπνοδωμάτια και η κουζίνα με έξοδο σε μικρά μπαλκόνια. Το διαμέρισμα είναι αρκετά φωτεινό, με μεγάλο άνοιγμα στην πρόσοψη.

Βρίσκεται σε άριστο επίπεδο συντήρησης ,όπως και η πολυκατοικία. Έχει ανακαινιστεί η κουζίνα και το μπάνιο, το οποίο έχει παράθυρο.
Διαθέτει : πόρτα ασφάλειας ,κεντρική θέρμανση (φυσικό αέριο) ,αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους (ντουλάπες), λειτουργική αποθήκη μέσα στο διαμέρισμα (η οποία μπορεί να μετατραπεί και σε WC) και μια μικρή αποθήκη στο υπόγειο.
Σαλόνια ,τραπεζαρία αλλά και τα υπνοδωμάτια έχουν ξύλινα δάπεδα, ενώ η κουζίνα μωσαϊκό και το μπάνιο και οι διάδρομοι μάρμαρο.
Όλοι οι χώροι του είναι άνετοι και αξιοποιήσιμοι, με άριστη κατανομή.
Το διαμέρισμα έχει πρόσβαση σε κοινόχρηστο διάδρομο, ασανσέρ, και κεντρικό κλιμακοστάσιο.

Τοποθεσία: Το Παγκράτι ανήκει στην περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών. Είναι συνοικία του Δήμου Αθηναίων ,η οποία ανήκει στο Δεύτερο Δημοτικό Διαμέρισμα. Είναι σε μικρή σχετικά απόσταση από το κέντρο της πόλης. Εκτείνεται ανατολικά ,με την Β. Σοφίας, συνορεύει με το Κολωνάκι, τα Ιλίσια, την Καισαριανή, τον Βύρωνα και τον Υμηττό.
Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται μεταξύ τριών κυρίων οδικών αρτηριών δηλ. Ευτυχίδου, Υμηττού, Ερατοσθένους. Πλησίον Πλατείας Βαρνάβα, Άλσος Παγκρατίου και Προφήτη Ηλία. Σε χώρους εστίασης και γενικά εξυπηρετείται από όλη την τοπική αγορά και τις συγκοινωνίες της περιοχής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5874303 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή