Μονοκατοικία βίλα, νέα, 788 τμ, Αχλάδα, Γάζι

Γάζι
  • € 5.500.000
  • 5+
  • 788
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 436 - Γάζι Λυγαριά ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 788 τ.μ. σε οικόπεδο 528 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 8 μπάνια και 8 WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2022 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 22000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 24000 μέτρα - Τιμή: 5.500.000 € ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ιδιωτική βίλα στις ακτές του Αιγαίου (Κρήτη, Ελλάδα) με 7 υπνοδωμάτια

Η τοποθεσία είναι απολύτως μοναδική. Η βίλα έχει θέα σε έναν γαλάζιο κόλπο με άγριες παραλίες. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από απέραντη θάλασσα μπροστά. Το κτίριο είναι σε αρμονία με το τοπίο και διαχωρίζεται ιδανικά από τις παρακείμενες κατασκευές. Η θέα από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού είναι εκπληκτική. Μια τέτοια τοποθεσία είναι μοναδική σε αυτήν την περιοχή. Επιπλέον, όλα τα πλεονεκτήματα μιας από τις καλύτερες ιδιωτικές κοινότητες του οικισμού Θησέα είναι κοντά, π.χ. μια ανεπτυγμένη παραλία, προβλήτα για σκάφη, πισίνα, καφέ, beach bar, γήπεδα τένις και 24ωρη ασφάλεια στην είσοδο.

Η βίλα των 788 τ.μ είναι χτισμένη σε ξεχωριστό οικόπεδο, το οποίο δεν έχει σύνορα με άλλα οικόπεδα για οικοδομή. Εμβαδόν οικοπέδου 528,36 τ.μ.
Ο πρώτος όροφος αντιπροσωπεύει τον κύριο χώρο της βίλας. Υπάρχουν το σαλόνι και η ανοιχτή κουζίνα με πρόσβαση στη βεράντα με μια πισίνα υπερχείλισης που ξεπροβάλλει πάνω από την απότομη παραλία. Η βεράντα έχει σχεδιαστεί ως χώρος σαλονιού για απόλυτη χαλάρωση - ένα ζωντανό τζάκι που περιβάλλεται από βελούδινους καναπέδες, με μόνο το περιθώριο τριγύρω. Δίπλα στην κεντρική κουζίνα, βρίσκεται μια εργονομικά σχεδιασμένη καλοκαιρινή κουζίνα σε μια σκεπαστή βεράντα με τραπέζι φαγητού και τζάκι με ξύλα. Μια ευρύχωρη κύρια σουίτα με υπνοδωμάτιο, μπάνιο και δωμάτιο-ντουλάπα ολοκληρώνει αυτόν τον όροφο.
Ο δεύτερος όροφος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με 4 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και κοινόχρηστο μπαλκόνι. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα. Υπάρχει επίσης στεγασμένος χώρος στάθμευσης σε αυτόν τον όροφο.
Στον κάτω όροφο, υπάρχει μια μεγάλη ζώνη SPA με τζακούζι, σάουνα, χαμάμ και αίθουσα μασάζ. Ένα γυμναστήριο και μια αίθουσα χόμπι. Επίσης, υπάρχει μια ξεχωριστή μονάδα με σαλόνι, κουζίνα και δύο υπνοδωμάτια με μπάνια. Στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκονται και οι αίθουσες πλυντηρίων και τεχνικής φύσεως και χωρίζονται από τον κύριο χώρο.

Πλεονεκτήματα:
- Σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης και κατασκευής
- Μοναδική τοποθεσία με πανοραμική θέα στον κόλπο και τις άγριες παραλίες
- Θέση χωρίς όμορα οικόπεδα για οικοδομές και περιφράξεις
- Ασφάλεια – η βίλα βρίσκεται σε φυλασσόμενο συγκρότημα
- Παροχές και υπηρεσίες ενός κλειστού χωριού όπως ιδιωτική παραλία, γήπεδο τένις, κοινοτική πισίνα κ.λπ.
- Κοντά σε υποδομές - 15 χλμ από το Ηράκλειο, την πρωτεύουσα της Κρήτης, και 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο
- Σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο υπάρχουν τουριστικά χωριά με ταβέρνες, καταστήματα και αμμώδεις όρμους όπως η Αγία Πελαγία, η Λυγαριά και το Μαδέ.
- Νομική υποστήριξη για τη διαδικασία απόκτησης άδειας διαμονής στην Ελλάδα

Εγκαταστάσεις:
Το σπίτι χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια που τροφοδοτεί την ενδοδαπέδια θέρμανση, το σύστημα ψύξης/θέρμανσης αέρα και νερού και συστήματα χαμηλής τάσης.
Συρόμενα πανοραμικά παράθυρα εξοικονόμησης ενέργειας με αόρατα κουφώματα από τον κατασκευαστή Alumil.
Ιταλική πορσελάνη από την Coem.
Η κουζίνα από μια ιταλική μάρκα Miton.
Εντοιχιζόμενα ντουλάπια της ιταλικής μάρκας Giessegi.
Έπιπλα σχεδιαστών υψηλής ποιότητας Eichholtz.
Ελβετικά είδη υγιεινής Laufen της Kartell.
Ιταλικές βρύσες Ritmonio.

Αυτό το αναμφίβολα μοναδικό έργο είναι η κοινή δουλειά Ελλήνων μηχανικών και Ευρωπαίων αρχιτεκτόνων και θα γίνει μια από τις εμβληματικές βίλες στην Κρήτη, δεδομένου του σχεδιασμού, της τοποθεσίας και της πανοραμικής θέας στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Η βίλα βρίσκεται στο τελικό στάδιο και θα παραδοθεί το τρίτο τρίμηνο του 2023.


Τα στοιχεία που παρασχέθηκαν από τους εντολείς (ιδιοκτήτες ακινήτων) είναι αληθή. Ο μεσίτης δεν εγγυάται και δε ευθύνεται για την ακρίβεια των στοιχείων αυτών.



Ράσμους Γκόνζεν

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. - MSc Architectural Engineer DTU

Kochlias Group

+30 6948820673 (Viber & Whatsapp)

www.kochliasgroup.gr

Έβανς 77, 2ος Όροφος, Ηράκλειο
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
436 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
788 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 5.500.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή