Τριάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Διόνυσος

Διόνυσος
  • € 420.000
  • 4
  • 157
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Ένα εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα πρώτου ορόφου σε αρχοντική διπλοκατοικία, με απεριόριστη θέα σε πράσινο και σε βουνό.
Διαθέτει μεγάλους χώρους υποδοχής που μπορούν να διαμορφωθούν σε ένα ευρύχωρο καθιστικό και τραπεζαρία. Η κουζίνα διαθέτει επίσης χώρο τραπεζαρίας ενώ το υπόλοιπο τμήμα του διαμερίσματος αποτελείται από δύο μπάνια και τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master. Επιπρόσθετα, η θέση του τρίτου υπνοδωματίου το καθιστά ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο. Η χρήση του ξύλου ως δάπεδο σε όλους τους χώρους τους ενοποιεί, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας ενώ στον υπόγειο χώρο υπάρχει μεγάλη αποθήκη και δυο εξίσου μεγάλοι χώροι στάθμευσης σε κλειστό γκαράζ.
Η θέρμανση γίνεται με θερμοσυσσωρευτές και υπάρχει εγκατάσταση νυχτερινού ρεύματος με αποτέλεσμα τη μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.
Το σημείο που βρίσκεται το ακίνητο είναι προνομιακό, καθώς υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε αγορά και υποδομές, καθιστώντας το μια ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά.
Το Πιστοποιητικό Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Διόνυσος βρίσκεται στη Β.Α. Αττική, στους πρόποδες του Πεντελικού Όρους, σε μία περιοχή πλούσια σε πράσινο, προσφέροντας μία τελείως ξεχωριστή και ιδιαίτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους του.
Ο χαρακτήρας του είναι αμιγώς οικιστικός, με την παρουσία ορισμένων πολύ γνωστών cafe και εστιατορίων στην ευρύτερη περιοχή να δίνει μια κοσμοπολίτικη αύρα σε ένα ομολογουμένως πανέμορφο προάστιο.
Ο οικισμός του Διονύσου δημιουργήθηκε κατά το τέλος του 19ου αιώνα, ως τόπος διαμονής των λατόμων που εργάζονταν στα γειτονικά λατομεία μαρμάρου του
Πεντελικού όρους. Ονομάστηκε Διόνυσος από τον αρχαίο ναό του Διονύσου, τα ερείπια του οποίου βρίσκονται εκεί.
Μέσω της λεωφόρου Διονύσου εξυπηρετείται τόσο από τα κοντινά εμπορικά κέντρα της Δροσιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Κηφισιάς, ενώ η πρόσβαση στις παραλίες του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης είναι εξαιρετικά εύκολη και χωρίς καθυστερήσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TVNC - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
157 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή