Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ελληνικό
  • € 595.000
  • 5+
  • 212
  • 3+
Περιγραφή
Αυτόνομο κτίριο τεσσάρων ορόφων, επιφάνειας 212 τ.μ., σε οικόπεδο 115,5 τ.μ. στο Ελληνικό. Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σταθμούς μετρό, είναι χτισμένο σε μια ήσυχη γειτονιά μόλις 800 μ. από την Λεωφόρο Ιασωνίδου και 500 μ. από το The Ellinikon Commercial Hub, το μεγαλύτερο εμπορικό συγκρότημα υπό ανέγερση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στη Νότια Ευρώπη. Αυτό το ακίνητο προσφέρει ευέλικτες επιλογές χρήσης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοκατοικία ή ως ανεξάρτητα διαμερίσματα ανά όροφο ή ανά δύο ορόφους. Επίσης, μπορεί να συνδυάσει οικιστική και επαγγελματική χρήση.
Το κτίριο είναι διαμπερές, φωτεινό και ευάερο. Οι τρεις βασικοί όροφοι έχουν συνολική επιφάνεια 150 τ.μ., όμοια κατανεμημένα σε κάθε όροφο. Κάθε όροφος έχει ανεξάρτητη είσοδο και η πρόσβαση γίνεται από τη μαρμάρινη σκάλα του κεντρικού κλιμακοστασίου. Το υπερυψωμένο ισόγειο και ο 2ος όροφος έχουν παρόμοια διαρρύθμιση, με ευρύχωρη ενιαία κουζίνα, σαλόνι και πλήρες μπάνιο, ενώ στον 1ο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια με δύο WC. Το ημιυπόγειο, με επιφάνεια 64 τ.μ., περιλαμβάνει ένα καθιστικό με τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και έναν ευρύχωρο χώρο που λειτουργεί ως κουζίνα και πλυσταριό και έχει πρόσβαση στην αυλή με το χτιστό bbq. Όλοι οι χώροι διαθέτουν κλιματιστικά για ψύξη και θέρμανση. Τα βασικά μπαλκόνια των ορόφων βρίσκονται στο δυτικό μέρος, στην πίσω πλευρά του κτιρίου με θέα στην αυλή. Επιπλέον, υπάρχει μία ταράτσα 50 τ.μ. που μπορεί να μετατραπεί σε όμορφο υπαίθριο χώρο ξεκούρασης.
Η κάρτα στάθμευσης που παρέχεται δωρεάν από το Δήμο στους μόνιμους κατοίκους, επιλύει το πρόβλημα έλλειψης χώρου στάθμευσης στο ακίνητο διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους.

*Το κτίριο έχει 2 παροχές ρεύματος.

*Το ΠΕΑ βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Το Ελληνικό βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και βρέχεται από το Σαρωνικό. Αποτελεί τον πυρήνα του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, που θα περιλαμβάνει πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, κτίρια γραφείων, χώρους αναψυχής, ιδιωτικό σχολείο, νοσοκομείο, μία σύγχρονη μαρίνα, καζίνο και ένα πάρκο εφάμιλλο των διασημότερων πάρκων στον κόσμο. Οι νέες υποδομές θα εναρμονίζονται με τις υπάρχουσες αλλάζοντας προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των κατοίκων όχι μόνο της περιοχής αλλά και όλων των νοτίων προαστίων.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Ελληνικό διατηρεί την αυθεντικότητά του αφού έχει αναπτυχθεί με βάση τον αρχικό σχεδιασμό του, λιγότερο πυκνοκατοικημένο στο νότιο τμήμα του με εντονότερο το στοιχείο της γειτονιάς όσο απομακρυνόμαστε από την θάλασσα και πλησιάζουμε προς το κέντρο και την τοπική αγορά. Είναι ιδανικό για όλες τις κατηγορίες αγοραστών αφού προσφέρει μεγάλη ποικιλία κατοικιών ικανών να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες όσων το επιλέγουν για τόπο διαμονή τους. Στην περιοχή υπάρχουν σχολεία όλων των βαθμίδων και οι κάτοικοι έχουν εύκολη πρόσβαση σε κοντινές παραλίες, καφέ, εστιατόρια, παραθαλάσσια μπαρ και κλαμπ. Ο εμπορικός κόμβος των νοτίων προαστίων, η Γλυφάδα, απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα με το μοναδικό γήπεδο γκολφ 18 οπών της Αθήνας να βρίσκεται ανάμεσα στους δύο αυτούς Δήμους. Παράλληλα, βρίσκεται κοντά στο ΚΠΙΣΝ όπου στεγάζεται η Λυρική Σκηνή και η Εθνική Δανειστική Βιβλιοθήκη και στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.
Προσβασιμότητα: Συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά και τον Κρατικό Αερολιμένα μέσω του Μετρό και του Τραμ, που εξυπηρετεί το παράκτιο τμήμα του προαστίου. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε λεωφορεία και ταξί. Απέχει μόλις 25’ με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και 40’ από τον Κρατικό Αερολιμένα. Η νέα παραθαλάσσια οδική ανακατασκευή και υπογειοποίηση της Κεντρικής Παραλιακής Λεωφόρου, πρόκειται να δημιουργήσει διαδρομές ποδηλασίας, αναψυχής και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.
Επενδυτική δυναμική: Το Ελληνικό αποτελεί μια επενδυτική ευκαιρία εξαιτίας της θέσης του στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλά και της εγγύτητας του με το νέο πλάνο ανάπτυξης της περιοχής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02P4J1 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
212 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 595.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή