Δυάρι πρώτος όροφος, Κάτω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη

Ηλιούπολη
  • € 315.000
  • 3
  • 101
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-628 - Ηλιούπολη Κάτω Ηλιούπολη ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 101 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1998 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 315.000 € Ηλιούπολη (Κάτω) Πρόκειται για ένα ακίνητο με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Η κατάσταση του ακινήτου χαρακτηρίζεται ως καλή, ενώ η ενεργειακή του κλάση είναι εκρεμμεί. Το ακίνητο είναι διαμπερές με απεριόριστη θέα, και διαθέτει πόρτα ασφαλείας.
Επιπλέον, είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, προσφέροντας ευέλικτες δυνατότητες χρήσης. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη και τα δάπεδα του είναι επικαλυμμένα με πλακάκια. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη, χρησιμοποιώντας κεντρική εγκατάσταση που λειτουργεί με πετρέλαιο και ρεύμα.
Συνολικά, πρόκειται για έναν χώρο που συνδυάζει άνεση και λειτουργικότητα, ενώ η ενεργειακή του απόδοση τον καθιστά ιδανικό για άτομα που ενδιαφέρονται για αποδοτική ενεργειακή χρήση.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-628
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
101 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 315.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή