Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 390 τμ, Κέντρο, Δυτικής Αχαΐας

Δυτικής Αχαΐας
  • € 450.000
  • 5+
  • 390
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτή η εξαίσια οικογενειακή ευρύχωρη βίλα των 380 τμ, μόλις 600 μέτρα από την παραλία, εκτείνεται σε οικόπεδο 6 στρεμμάτων και βρίσκεται στην Κάτω Αχαΐα.
Το ακίνητο αποτελείται από δύο επίπεδα και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και μεγάλο ημιυπόγειο διαμορφωμένο ως ανεξάρτητο διαμέρισμα. Μπαίνοντας στο πρώτο επίπεδο του ακινήτου, βρίσκεστε μπροστά σε έναν ευρύχωρο χώρο ενιαίας διαρρύθμισης τραπεζαρίας - σαλόνι με επιβλητικό μεγάλο τζάκι - μοντέρνας κουζίνα με δικό της μπαλκόνι , το μπάνιο και την μικρή αποθήκη.
Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα βρίσκεστε στο δεύτερο επίπεδο και στις τρεις μεγαλες κρεβατοκάμαρες και το μεγάλο μπάνιο και ακόμα πιο ψηλά στην σοφίτα, στο άνετο master bedroom έκπληξη, με δικό του μπαλκόνι και μοναδική θέα.
Ιδανικό και για τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας, το ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο με το καθιστικό, το τζάκι, την κουζίνα, τα 2 υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Επιπλέον υπάρχει και στεγασμένο parking.
Ο περιβάλλον χώρος των 6 στρεμμάτων, θα σας αποζημιώσει με την ομορφιά του, την πλούσια βλάστηση του, τα πάρα πολλά οπωροφόρα δένδρα και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς.

Η μονοκατοικία προσφέρεται πλήρως επιπλωμένη!

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Κάτω Αχαΐα (Αχαγιά), είναι κωμόπολη, που ανήκει στον Νομό Αχαΐας. Βρίσκεται 25 χλμ. δυτικά της Πάτρας. Εκτείνεται σε μια πεδινή τοποθεσία στο δυτικό τμήμα του Νόμου Αχαΐας στην Πελοπόννησο. Λόγω του ότι είναι χτισμένη σε λόφο, δίνει μια υπέροχη εικόνα θέας της Πάτρας, των γύρω περιοχών αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας. Κέντρο της πόλης είναι η συμβολή των οδών Αθηνάς και ΠΕΟ Πατρών-Πύργου. Προς τα δυτικά σε απόσταση 22 χλμ. βρίσκεται το δάσος της Στροφυλιάς και η παραλία της Καλογριάς. Ενώ παραθαλάσσια βρίσκονται η Παραλία Κάτω Αχαΐας και οι Αλυκές.

Χαρακτηριστικά: Οικιστική και εμπορική ζώνη, με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για εργασία από το σπίτι ή για εργαζόμενους στο κέντρο. Πεζόδρομοι και πλατείες διαμορφώνουν το χαρακτήρα της περιοχής.

Προσβασιμότητα: Δίπλα στον οδικό άξονα Πάτρας – Αράξου. Όλα τα σημεία της πόλης απέχουν το μέγιστο 10’. Περπατώντας, το κέντρο της πόλης απέχει 5’.
Αποστάσεις:
• Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών – 266 χλμ
• Γενικό Νοσοκομείο Πατρών – 24,1 χλμ
• Αεροδρόμιο Αράξου – 20,9 χλμ
• Νέο Λιμάνι Πάτρας – 20,5 χλμ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UA2E - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
390 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή