Duplex, νέα, 150 τμ, Κοντόπευκο, Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
  • € 650.000
  • 5
  • 150
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024
Περιγραφή
Υπό ανέγερση ρετιρέ μεζονέτα 150 τ.μ, 4,5ος όροφος, σε μια πενταόροφοι πολυκατοικία, υψηλών προδιαγραφών που θα παραδοθεί το καλοκαίρι του 2024.
Κτίζεται σε προνομιακό σημείο, σε ήσυχο δρόμο, δυο βήματα από μεγάλο Super Market, κοντά σε Μετρό (450 μέτρα) , συγκοινωνίες, καταστήματα, πλατεία, εκκλησία, καφετέριες και παιδική χαρά.
Αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι, με ανοιχτή κουζίνα και φαρδύ βεράντα , 4 υπνοδωμάτια (1 Μάστερ με μπάνιο ensuite ) και άλλα δύο μπάνιο. Διαθέτει ένα διπλό παρκινγκ στην πιλοτή και μια αποθήκη 16 τ.μ.
Το ακίνητο είναι ηλιόλουστο και ήσυχο με Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό, οροφοδιαμέρισμα, προσόψεως, διαμπερές, γωνιακό, πανταχόθεν ελεύθερο, πολυτελές, και έχει μια ωραία θέα ανεμπόδιστη.
Διαθέτει τα παρακάτω πλεονεκτήματα: θέρμανση Ατομική με Αντλία θερμότητας ψύξη/θέρμανση, ηχομόνωση και Θερμομόνωση, κουφώματα Αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Α+ και τα δάπεδα θα είναι της επιλογής του αγοραστή, είτε ξύλινα είτε με μοντέρνο πλακάκι. Σίτες, Ασανσέρ, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Συναγερμός, Τριφασικό Ρεύμα.
Βρίσκεται 2 Χιλιόμετρα από to αμερικανικό πανεπιστήμιο (Deree College) και Ελληνογαλλική Σχολή. Επίσης 650 Μέτρα από αμερικανικό σχολείο (ACS Athens), κοντά στην ΕΡΤ και στο tennis club Χαλανδρίου . Θα φτάσετε στην Αθηνά σε 15/20 λεπτά οδήγησης. Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
685432
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή