Μονοκατοικία βίλα ορφεωσ, Θρακομακεδόνες, Αχαρνές

Αχαρνέςορφεωσ
  • € 1.200.000
    € 1.500.000(-20,0%)
  • 5+
  • 680
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή

Αχαρνές, Θρακομακεδόνες: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Συγκρότημα πολυτελών μεζονετών σε οικόπεδο εμβαδού 1080 τ.μ., σε εξαιρετική τοποθεσία, πολύ κοντά στην πλατεία των Θρακομακεδόνων, αποτελούμενο από μια μεζονέτα εμβαδού 440 τ.μ. και δύο ημιτελείς εφαπτόμενες μεζονέτες των 120 τ.μ. η κάθε μία οι οποίες μπορούν να ενωθούν και να αποτελέσουν ένα ακίνητο. Η μεζονέτα των 440 τ.μ. περιλαμβάνει στο ισόγειο, χώρο υποδοχής και καθιστικού, σαλόνι τραπεζαρία, 2 τζάκια, κουζίνα ανεξάρτητη, wc. Ο 1ος όροφος αποτελείται από μικρό χώρο καθιστικό με ευκολίες κουζίνας, 3 master υπνοδωμάτια, εκ των οποίων στο ένα υπάρχει dressing room και μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα και μπανιέρα με jacuzzi. Στον ημιυπόγειο χώρο του ακινήτου υπάρχει φωτεινό διαμέρισμα το οποίο επικοινωνεί με το υπόλοιπο σπίτι με εσωτερική σκάλα, αλλά έχει και δική του είσοδο και αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, και μεγάλο καθιστικό χώρο, χώρο αποθήκης, playroom, parking. Στον καταπράσινο κήπο συναντάμε πισίνα και bbq. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην αγορά, σχολεία και ΜΜΜ.

Η περιοχή των Θρακομακεδόνων αποτελεί έναν ιδανικό τόπο διαβίωσης, άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση και τα οφέλη της. Λόγω της φυσικής διαμόρφωσης του εδάφους και του προσανατολισμού τους, οι Θρακομακεδόνες είναι ηλιόλουστοι, με πανοραμική θέα ιδιαίτερα στα πιο πρανή σημεία.Το κλίμα είναι ξηρό, με σχετικά δροσερά καλοκαίρια και με ήπιους -τα τελευταία χρόνια- χειμώνες, ενώ οι συχνοί βοριάδες εξασφαλίζουν καθαρή ατμόσφαιρα. Η κοινότητα, ως τόπος ανταλλαγής και επικοινωνίας, ευνοεί τις διαπροσωπικές σχέσεις, ταυτόχρονα με την ύπαρξη ιδιωτικότητας, συνθήκες που εκλείπουν βαθμιαία από τις υπόλοιπες σύγχρονες πόλεις. Επιπλέον, η δυνατότητα ενασχόλησης με ένα εύρος δραστηριοτήτων, ψυχαγωγικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών -σε άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον- συντελούν σε μια καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα και γεμάτη, είτε αναφερόμαστε στα παιδιά είτε στους ενήλικες.
Εν ολίγοις, η περιοχή των Θρακομακεδόνων συγκεντρώνει όλες εκείνες τις αρετές που ωθούν κάποιον να επενδύσει οικιστικά και να ανταμειφθεί με μια υψηλή ποιότητα ζωής για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Τιμή 1.200.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #5681

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5682 - 16/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
680 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή