Μονοκατοικία βίλα Μάχι, 715 00, Γάζι, Ροδιά, Γάζι

ΓάζιΜάχι, 715 00, Γάζι
  • € 475.000
    € 500.000(-5,0%)
  • 5+
  • 431
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 569 - Γάζι Παντάνασσα Παλαιόκαστρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 431 τ.μ. σε οικόπεδο 6080 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1992 και ανακαινίστηκε το 2005. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 60 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, playroom, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 96 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 750 μέτρα απόσταση από πόλη 4500 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6000 μέτρα - Τιμή: 475.000 €


Εξαιρετική περίπτωση πολυτελούς κατοικίας/βίλλας με εμβαδόν δομημένων χώρων 430 τ.μ. Το κτίριο έχει πρωτότυπη αρχιτεκτονική καθώς είναι κατασκευασμένο με ένα κεντρικό φυτεμένο αίθριο μεγάλης διαμέτρου το οποίο φωτίζει και δροσίζει με φυσικό τρόπο την κατοικία. Το κτίριο αποπερατώθηκε το 1996 ενώ η άδεια οικοδομής του εκδόθηκε το 1992.



Σε οικόπεδο 6080 τ.μ. με δύο ξεχωριστές εισόδους το οποίο αναπτύσεται αμφιθεατρικά με προσανατολισμό στην ανατολή και πανοραμική θέα της θάλασσας και της πόλης του Ηρακλείου. Έχουν υλοποιηθεί άφθονες χωματουργικές εργασίες, τοιχεία αντιστήριξης, πλακοστρώσεις και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων καθώς περιλαμβάνει γήπεδο μπάσκετ-mini soccer-τένις-βόλλευ, ιδιωτική πισίνα μεγάλων διαστάσεων, ξεχωριστόυς οικίσκους φιλοξενείας, υπόγεια αποθήκη- γκαραζ, χτιστό ξυλόφουρνο-BBQ με εξωτερική τραπεζαρία καθώς και δυο διαμορφωμένες πλατείες, στα δυτικά στην κεντρική είσοδο της κατοικιας και στα ανατολικά με την εξαιρετική θέα της τοποθεσίας. Όλη η έκταση περιμετρικά περικλειεται απο περίφραξη με τοιχείο και είναι φυτεμένο με πληθώρα καλλωπιστικών και οπωροφόρων δένδρων ,ενώ διαθέτει γεώτρηση για την ύδρευση του αλλά και σύνδεση με το δίκτυο νερού του δήμου. Απέχει 12km από την πόλη και 16km από το αεροδρόμιο Ηρακλείου.



Η βίλλα είναι διαμορφωμένη σε 3 βασικά επίπεδα ώπου απο το κέντρο τους διέρχεται το φυτεμένο αίθριο. Αξιοσημείωτο το ότι έχει σχεδιαστεί με προυπόθεση να μπορεί να διαχωριστεί σε 2 ξεχωριστές κατοικίες:



- 1ος όροφος, με μεγάλους ενιαίους χώρους, σαλόνι, τζάκι, τραπεζαρία, λουτρό, ξεχωριστή κουζίνα με επιπλέον bar και μεγάλες βεράντες με θέα θάλασσα.



- 2ος όροφος / σοφίτα ο οποίο εξυπηρετείται απο 2 ξεχωριστές εσωτερικές σκάλες με 4 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ενα en suite, 2 μπάνια, κοινόχρηστοι αποθηκευτικοί χώροι. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια καθώς και πρόσβαση σε μια μεγάλη στεγασμένη βεραντα.



-Το ισόγειο, το οποίο διαθέτει 3 ξεχωριστά υπνοδωμάτια και ένα πληρες μπάνιο καθώς και ξεχωριστή πρόσβαση στον κήπο και την πισίνα. Στο παρελθόν λειτουργούσε ώς ξενώνας.



Επιπλέον των ανωτέρω, υπάρχει και ένα ξεχωριστό υπόγειο γκαράζ 50 τ.μ. με ξεχωριστή πρόσβαση απο την κάτω πλευρά του οικοπέδου και ένα ανεξάρτητο κτίσμα 35 τ.μ. το οποίο επίσης εξυπηρετέι ως ξενώνας.



Αποτελεί πραγματικά μια εξαιρετική περίπτωση καθώς πέραν απο τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του οικοπέδου -όπως η θέα, η τοποθεσία και το ανάγλυφο του σημείου- μιλάμε και για ενα καλομελετημένο κτίριο με άριστης ποιότητας υποδομές και διαμορφώσεις σε όλη την έκταση του οικοπέδου το κόστος των οποίων είναι πολλαπλάσιο την σημερινής τιμής πώλησης.



Δυστυχώς το κτίριο αυτό παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια και χρήζει επισκευών.


Το ακίνητο είναι καθαρό, τακτοποιημένο και μπορεί να μεταβιβαστεί άμεσα.
.


Πολλά περισσότερα κατόπιν επικοινωνίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ επικοινωνήστε MONO με τον υπεύθυνο ακινήτου.


Υπεύθυνος ακινήτου:


Αρχιτέκτονας Μηχανικός MArch

Μιχελάκης Ορέστης

+30 6947131552 (Viber & WhatsApp) 

info@kochliasgroup.gr 

www.kochliasgroup.gr 
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
569 - 24/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
431 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 475.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή