Μονοκατοικία βίλα Πυλαία, Κωνσταντινοπολίτικα, Πυλαία

ΠυλαίαΠυλαία
  • € 4.500/μήνα
  • 5
  • 350
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024
Περιγραφή
Πολυτελής Μονοκατοικία προς Ενοικίαση σε εξαιρετικά προνομιακό σημείο της περιοχής της Πυλαίας.
Πρόκειται για ακίνητο υψηλής αισθητικής με πισίνα και κήπο κτιριακής κατασκευής 2010. Είναι κατασκευασμενο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και είναι άρτια εξοπλισμένο κι επιπλωμένο. Έχει απεριόριστη θεα στον Θερμαϊκό Κόλπο και είναι εύκολα προσβάσιμο από τον περιφερειακό.
Εξελίσσεται σε 3 επίπεδα .Στο ισόγειο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι με προσβαση στην πισίνα και τον, τραπεζαρία ,κουζίνα, αποθήκη και 1 wc . Στο Β επίπεδο ,2 δωμάτια και δύο μπάνια, και laudry , επίσης πολυ μεγαλο μπαλκόνι .Στο Γ επίπεδο έχουμε 1 υπνοδωμάτια master με dressing room και 1 μπάνιο και με καταπληκτηκή βεράντα με θεα τον Θερμαϊκό.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
686158
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 4.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή