Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, έκτος όροφος, Πλατεία Βάθης, Κέντρο Αθήνας

Κέντρο Αθήνας
  • € 150.000
  • 1
  • 58
  • 1
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα ρετιρέ δίπλα στο σταθμό μετρό του Μεταξουργείου. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι ενιαίο με την κουζίνα , ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο .Το διαμέρισμα ανακαινίσθηκε πρόσφατα ( Ιανουάριος 23) εκ βάθρων , για ιδία χρήση του ιδιοκτήτη. Η ποιότητα των υλικών είναι εξαιρετική και όλα τα στοιχεία του διαμερίσματος είναι προσεγμένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι όλες οι ξυλουργικές εργασίες έγιναν από ξυλουργό ,καθώς και το τζάκι από τεχνίτη και δεν είναι προκατασκευασμένο. Το ακίνητο είναι ιδανικό για επένδυση , όπως και για χρήση βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το ακίνητο μπορεί να δοθεί πλήρως εξοπλισμένο ,με όλα τα έπιπλα και τις συσκευές κατόπιν ειδικής συμφωνίας. Εξαιρετικό σημείο κοντά στην αγορά και σε σχολεία από την περιοχή διέρχεται πλήθος λεωφορειακών γραμμών καθώς και σταθμός μετρό.
Το Μεταξουργείο είναι συνοικία στο βορειοδυτικό τμήμα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.[1] Περίπου στο κέντρο της περιοχής βρίσκεται η ομώνυμη πλατεία, στην οποία υπάρχει μαρμάρινη κρήνη.

Η ονομασία της συνοικίας και της ομώνυμης πλατείας οφείλεται σε εργοστάσιο επεξεργασίας μεταξιού που λειτουργούσε στην περιοχή στα χρόνια του Όθωνα, με την επωνυμία «Σηρική Εταιρεία της Ελλάδος Αθανάσιος Δουρούτης & Σία».[2] Το εργοστάσιο στεγάζει σήμερα την πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 58 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1970, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Τζάκι, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Όροφος: 6ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Σίτες, Τέντα, Διπλά τζάμια, Φωτεινό, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 400 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Α, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2022, Εμβαδό Μπαλκονιών: 30, Απόσταση απο θάλασσα: 8000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 15
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
407961 - 12/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
58 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή