Ρετιρέ 140 τμ με μπαλκόνι, Άγιος Νικόλαος, Χαριλάου

Χαριλάου
  • € 250.000
  • 4
  • 140
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Διαθέσιμο προς πώληση, εξαιρετικό πολυτελές διαμέρισμα/μεζονέτα 3ου-4ου ορόφου, σε οικοδομή κατασκευής 1985 επί της οδού Αναξιμάνδρου στην περιοχή Χαριλάου, Θεσσαλονίκη, σε κοντινή απόσταση από τo Πάρκο Βούλγαρη και το Πάρκο Φωκά. Η μεζονέτα, συνολικής μεικτής επιφάνειας 140 τ.μ., αποτελείται από δύο επίπεδα τα οποία συνδέονται με εσωτερική σκάλα, όπου στο μεν 1ο επίπεδο του 4ου ορόφου συναντούμε ένα (1) υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα, πολύ μεγάλο και ενιαίο χώρο σαλόνι - τραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και τυπικό ξύλινο διαχωριστικό μεταξύ του σαλονιού και ένα WC, ενώ στο 2ο επίπεδο της μεζονέτας (3ος όροφος) συναντούμε ένα (1) μεγάλο υπνοδωμάτιο, μπάνιο και έναν επιπλέον εντοιχισμένο χώρο όπου δύναται να φιλοξενηθεί πλυντήριο / στεγνωτήριο. Λόγω μεγάλου μεγέθους του σαλονιού, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ενός επιπλέον υπνοδωματίου.

Το ακίνητο είναι πλήρως διαμπερές και πολύ φωτεινό, με πρόσοψη επί της οδού Αναξιμάνδρου, και απρόσκοπτη θέα μέχρι τον Χορτιάτη. Υπάρχει άνετο μπαλκόνι στην πρόσοψη του ακινήτου, το μεγάλου πλεονέκτημα του όμως είναι η υπέροχη και πολύ άνετη βεράντα στο πίσω τμήμα του ακινήτου, αποκλειστικής χρήσης, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει εξωτερικό σαλόνι, κατασκευή BBQ κ.α, συνολικής επιφάνειας περίπου 40 τμ. Τα μπαλκόνια διαθέτουν τέντες, κουφώματα αλουμινίου διπλής υάλωσης, ενώ υπάρχουν και πτυσόμενα κάγκελα ασφαλείας σε όλα τα κουφώματα. Υπάρχει εγκατεστημένο, πλήρως λειτουργικό αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με φυσικό αέριο, ενώ το ακίνητο διαθέτει και ηλιακό θερμοσίφωνα. Τα δάπεδα του διαμερίσματος αποτελούνται από πολυτελέστατο πλακάκι στο μεγαλύτερο τμήμα του και ξύλο στα 2 υπνοδωμάτια, ενώ η εσωτερική σκάλα είναι μαρμάρινη και διαθέτει πλαϊνή κουπαστή για μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπάρχει πληρθώρα αποθηκευτικών χώρων στο διαμέρισμα, ενώ υφίσταται πατάρι πάνω από το μπάνιο και το WC. Η πολυκατοικία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ διαθέτει και ασανσέρ.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια εξαιρετική και άμεσα προσβάσιμη περιοχή, εξυπηρετείται πλήρως από το Σύστημα Αστικών Συγκοινωνιών αλλά και μελλοντικά από το Μετρό Θεσσαλονίκης που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία εντός του 2024, καθώς ο Τερματικός Σταθμός Αστικών Λεωφορείων αλλά και η στάση Μετρό "Νέα Ελβετία" βρίσκονται σε απόσταση περίπου 800 μ.

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Αναξιμάνδρου, σε άμεση γειτνίαση με τις οδούς Νικολάου Πλαστήρα, Γιάννη Αγγέλου, Παπαναστασίου και Βούλγαρη, όπου συναντώνται πληθώρα υπηρεσιών και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σούπερ μάρκετ, καταστήματα λιανικής πώλησης, σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, τράπεζες κ.α..
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5899831 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή