Ξενοδοχείο προς Πώληση

Πέραμα Ιωαννίνων
  • € 950.000
  • 680
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται νεόκτιστο ξενοδοχείο 680 τ.μ. άριστης κατασκευής στα Ιωάννινα .

Πρόκειται για μια επιχείρηση με τεράστιες δυνατότητες κερδοφόρας πορείας λόγω της πλεονεκτικής θέσης του και της κατασκευής του. Απέχει μόλις 2 χλμ. από το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, 3 χλμ. από το Κέντρο Ιωαννίνων και παράλληλα μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικά ως ορμητήριο προς όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής, όπως: την αρχαία Δωδώνη με το γνωστό θέατρο και το Μαντείο της , το ξακουστό Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Ελληνικής Ιστορίας του Παύλου Βρέλλη , Το σπήλαιο του Περάματος , το γραφικό Μέτσοβο , την Μαγευτική Κόνιτσα , τα Τζουμερκοχώρια και τα Ζαγοροχώρια. Τέλος, λόγω της πραγματοποίησης διαφόρων συνεδρίων (πανευρωπαϊκών & Πανελληνίων) ενδείκνυνται και για επαγγελματίες.

Μπορεί να συνδιάσει χειμερινό τουρισμό λόγω του κλίματος στην ευρύτερη περιοχή ,συνεδριακό τουρισμό (ιδανικό για εταιρικά meeting ),θερινό τουρισμό (για όσους επισκέπτονται τα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και ταυτόχρονα επιθυμούν να επισκεφθούν τα Ιωάννινα κάνοντας tour στην περιοχή επιλέγοντας ως διαμονή στις εξορμήσεις τους το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ) και τέλος ιδανική επιλογή διαμονής για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο διότι βρίσκεται μόλις 2 κλμ από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κλιματισμό, επιφάνεια εργασίας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και αίθριο με θέα στη λίμνη. Επίσης διαθέτουν θυρίδα ασφαλείας.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 2021 και είναι συνεχούς λειτουργίας (χειμώνα- καλοκαίρι)
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟΝ: 680 τ.μ.
ΙΣΟΓΕΙΟ: Στο ισόγειο υπάρχει αίθουσα καφέ (72 τ.μ.), μια μεγάλη σουίτα που φιλοξενεί 2 έως 5 άτομα (35 τ.μ.), μια σουίτα που φιλοξενεί 2 έως 4 άτομα (27 τ.μ.), μια σουίτα που φιλοξενεί 2 έως 3 άτομα (25 τ.μ.), μια σουίτα που φιλοξενεί 2 άτομα (22 τ.μ.).
ΟΡΟΦΟΣ: 2 μεγάλες σουίτες για 2 έως 4 άτομα (32 τ.μ. / σουίτα) και 3 σουίτες για 2 με 3 άτομα (27 τ.μ. / σουίτα)
ΥΠΟΓΕΙΟ: Μηχανοστάσιο, Αποθήκη, Χώρος πλυντηρίων – Λινοθηκη, Επαγγελματική κουζίνα (36 τ.μ.), 2 κοινόχρηστες τουαλέτες, Χώρος Χαλάρωσης (10 τ.μ.) (Rest Room), Ημιτελή Αίθουσα (75 τ.μ.) η οποία ενδείκνυται για SPA ή Arcade Room ή για διοργάνωση event, κτλ.
Επιπρόσθετα το ξενοδοχείο διαθέτει x3 θέσεις Parking, άριστη αρχιτεκτονική και πολύ ωραία διακόσμηση τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο.
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ :Το κατάλυμα απέχει 3,6χλμ. από τα Ιωάννινα και 30χλμ. από το Μέτσοβο,78 χλμ Ηγουμενίτσα ,95 κλμ Σύβοτα Θεσπρωτίας , 100κλ Πρέβεζα ,110 κλμ από τα Μετέωρα .

*Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, σε απόσταση 2χλμ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5899977 - 10/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
680 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή