Τριάρι άριστη κατάσταση, ισόγειο, Αλικιανός, Μουσούροι

Μουσούροι
  • € 180.000
  • 4
  • 105
  • 2
  • T
Περιγραφή
Αυτό το όμορφο σπίτι στον Αλικιανό έχει σχεδιαστεί και ανακαινιστεί πλήρως από τον σημερινό ιδιοκτήτη του με γνώμονα την ποιότητα και χρηστικότητα των υλικών για διαμονή που εξασφαλίζει εργονομία και άνεση. Πρόκειται για μια ανακαινισμένη κατοικία με Ενετικά χαρακτηριστικά στην οποία η διαδικασία αποκατάστασης βασίστηκε στις αρχές που αξιολογούν την μοναδικότητα του ίδιου του ακινήτου και την ιστορική του προίκα.

Τα πρωτότυπα Ενετικά χαρακτηριστικά έχουν διατηρηθεί, αλλά έχουν εγκατασταθεί σύγχρονες εγκαταστάσεις, έτσι ώστε αυτή η κατοικία να αποτελεί ένα μοναδικό μείγμα σύγχρονης άνεσης σε κλασικό στιλ.Με αυτόν τον τρόπο αυτή η κατοικία πρός πώληση στον Αλικιανό μπορεί και διατηρεί την αισθητική της υπόσταση, συνδυάζοντας αρμονικά το παλιό με το καινούργιο και αναμειγνύοντας συνδυαστικά το παρελθόν με το παρόν.

Στα 105,00 τετραγωνικά μέτρα ζωτικού χώρου, συνυπάρχουν 3 υπνοδωμάτια (το ένα με ιδιωτικό μπάνιο), ένα χωλ και μια κομψή και σύγχρονη κουζίνα με καθιστικό.

Όλα τα φωτιστικά, τα πλακάκια, τα κουφώματα και οι Η/Μ εγκαταστάσεις σε όλο το ακίνητο είναι κορυφαίας ποιότητας. Οι τοίχοι και οι οροφές έχουν επενδυθεί με ανοδιωμένες γυψοσανίδες για μείωση του εξωτερικού θορύβου και πρόσθετη θερμομόνωση.

Έχει εγκατασταθεί ένα αυτόνομο και ανεξάρτητο σύστημα αντλίας θερμότητας Gree, το οποίο υποστηρίζεται από μονάδες fan coil μεταβλητής ταχύτητας και έναν ηλιακό θερμοσίφωνα 200 λίτρων. Αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη σωστή θερμοκρασία για θέρμανση και ζεστό νερό, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι προσφέρει κλιματισμό κατά τη διάρκεια των θερμών εποχών. Επιπλέον, αυτό το προσεκτικά σχεδιασμένο σύστημα εξισορροπεί αποτελεσματικά τις ενεργειακές απαιτήσεις του σπιτιού οδηγώντας σε μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Επιπρόσθετα, η κατοικία διαθέτει πλήρως αποκατεστημένα υδραυλικά, ηλεκτρικά, κουφώματα θερμοδιακοπής Exalco με τζάμια 4 εποχών UV και σίτες.

Ο κήπος είναι ημιτελής, αλλά σχετικά μεγάλος και επίπεδος. Υπάρχει ένας μεγάλος πέτρινος τοίχος για την εξασφάλιση της ιδιωτικότητας και μια προκατασκευασμένη πισίνα για εκπληκτικές καλοκαιρινές αναμνήσεις. Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει μια μικρή αυλή με χώρο για γκαράζ. Αυτός ο χώρος θα μπορούσε να χρησιμοποιήθει σαν μια πρόσθετη ή εναλλακτική πύλη εισόδου της οικίας.

Η τοποθεσία του σημαίνει ότι διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας και ιδιωτικότητας, με εύκολη πρόσβαση στο πανέμορφο χωριό του Αλικιανού, τα καταστήματα αλλά και προς τις δημοφιλείς παραλίεςτου Πλατανιά και της Αγίας Μαρίνας αλλά λαι τη πόλης των Χανίων.

Από τον εξαιρετικό σχεδιασμό του μέχρι τη στρατηγική του θέση και τις εξαιρετικές προοπτικές του στην αγορά της βραχυγχρόνιας μίσθωσης, αυτό το σπίτι προς πώληση στον Αλικιανό, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για έναν επενδυτή ακινήτων ή για κάποιον που αναζητά μια εξαιρετική μόνιμη κατοικία στα Χανιά της Κρήτης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
HC2600 - 10/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή