Τριάρι πρώτος όροφος, Άτταλος, Καματερό

Καματερό
  • € 250.000
  • 4
  • 166
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Στις παρυφές του λεκανοπεδίου της Αθήνας, βρίσκεται αυτή η
όμορφη, καταπράσινη και ήσυχη γειτονιά. Με θέα στην πόλη και
με φόντο το βουνό, συναντούμε αυτό το πολύ φωτεινό και άνετο
διαμέρισμα, με εμβαδόν 166 τ.μ.Το ακίνητο είναι ημιτελές και έχουν ολοκληρωθεί οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
Μπαίνοντας αντικρίζουμε τη μεγάλη σαλονοτραπεζαρία με το τζάκι, που λούζεται στο φως και βρίσκεται σε ενιαίο χώρο με την κουζίνα. Το διαμέρισμα έχει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και δυο μπάνια και
είναι ιδανικό για μια οικογένεια που αναζητά την άνεση και την
ηρεμία. Τα μεγάλα μπαλκόνια και η θέα υπόσχονται άπειρες
στιγμές χαλάρωσης. Τέλος, η κλειστή υπόγεια θέση στάθμευσης που ανήκει στο διαμέρισμα αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Καματερό είναι οικισμός του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και ανήκει στο συγκρότημα των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας. Χτισμένο στους πρόποδες του Ποικίλου Όρους, η περιοχή συνορεύει με την Πετρούπολη, τα Άνω Λιόσια, το Ίλιον και το Ζεφύρι.

Χαρακτηριστικά: Το Καματερό διακρίνεται για τα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα από τάφους και οικίες που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης του. Στο λόφο του Προφήτη Ηλία που βρίσκεται πάνω από την πόλη του Καματερού μπορεί να απολαύσει κανείς τη θέα που προσφέρεται με όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής μέχρι και το Σαρωνικό. Τα τελευταία χρόνια έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή σύγχρονα συγκροτήματα από μεζονέτες σε μερικές αραιοκατοικημένες γειτονιές της περιοχής οι οποίες είναι ιδανικές για οικογένειες. Η περιοχή διαθέτει πολλούς πράσινους χώρους και πάρκα όπως το Πάρκο Ειρήνης ενώ παρουσιάζει έντονη πολιτιστική δραστηριότητα καθώς διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις στα διάφορα θέατρα που προσφέρει η περιοχή. Λόγω του χαρακτηριστικού επιμήκους σχήματος του Δήμου, το Καματερό έχει τη δική του ζωή και ταυτότητα γύρω από τις τοπικές πλατείες και τα σημεία αναφοράς κάθε γειτονιάς. Στην συνοικία υπάρχουν πολλά κέντρα εστίασης και αναψυχής, κινηματογράφοι, γήπεδα και σχολεία.

Προσβασιμότητα: Το Καματερό καθίσταται προσβάσιμο μέσω της Λεωφόρου Φυλής που ενώνει το κέντρο της Αθήνας με τη Δυτική Αττική. Στην περιοχή λειτουργεί και δίκτυο τρόλεϊ για το Μετρό του Αγ.Αντωνίου στο Περιστέρι.

Επενδυτική Δύναμη: Η πολύ κοντινή του απόσταση από σημαντικές περιοχές των Δυτικών Προαστίων, όπως αυτή της Πετρούπολης την καθιστούν ιδανική περιοχή για επενδύσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TZQM - 13/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
166 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή