Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 311 τμ, Αγγελοχώρι, Μηχανιώνα

Μηχανιώνα
  • € 780.000
  • 5+
  • 311
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Φανταστική τοποθεσία, πρόσφατα ανακαινισμένο ακίνητο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, μεγάλο οικόπεδο με ελαιώνα, σπίτι, πισίνα και βοηθητικά κτίρια.

Το αγροτεμάχιο έχει συνολική επιφάνεια 7.886 τ.μ., στο οποίο, εκτός από το σπίτι, υπάρχει επίσης ένα ημιτελές διαμέρισμα, ένα γκαράζ και ένας βοηθητικός χώρος για τη γεώτρηση νερού. Τα κτίρια έχουν συνολική επιφάνεια 407,65 τ.μ.

Η πρόσφατα ανακαινισμένη κατοικία, κατασκευής 1991, έχει τρία επίπεδα με συνολική επιφάνεια 311,15 τ.μ., συν μεγάλη βεράντα και μπαλκόνια. Στο υπόγειο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο και τζάκι σε 165 τετραγωνικά μέτρα. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια εσωτερική ψησταριά καθώς και το λεβητοστάσιο και άλλοι χώροι αποθήκευσης.

Στο καλοσχεδιασμένο ισόγειο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, μπάνιο και κουζίνα με τραπεζαρία σε 115,21 τ.μ., από τα οποία έχετε φανταστική θέα στην παρακείμενη βεράντα και άμεση πρόσβαση στην πισίνα και τον εξωτερικό χώρο . Ο ευρύχωρος χώρος της πισίνας σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία.

Στον επάνω όροφο υπάρχει άλλο ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο 30,94 τετραγωνικών μέτρων, με μοναδική πανοραμική θέα στη θάλασσα.

1)Εξοπλισμός κλπ.

Το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως και βάφτηκε το 2023. Όλα τα μπάνια, τεχνολογία συναγερμού, κάμερες, κλιματισμός σε όλους τους χώρους, αντλία θερμότητας σε συνδυασμό με θέρμανση πετρελαίου, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πύλη, ηλιακό για ζεστό νερό, όλος ο εξωτερικός χώρος, η πόρτα εισόδου, καθώς και μερικές από τις μπαλκονόπορτες, παράθυρα, ρολά, σίτες και πολλά άλλα αντικαταστάθηκαν πλήρως και τοποθετήθηκαν καινούργια.

Επιπλέον, ο κήπος διαμορφώθηκε πρόσφατα με μεγάλο γκαζόν και φυτά, αυτόματο σύστημα άρδευσης με αποθήκευση νερού, ηλεκτρονική πύλη εισόδου που ανοίγει και κλείνει με εφαρμογή / APP, καθώς και πισίνα υπερχείλισης ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας (9 x 4 τμ). Τα δάπεδα και οι σκάλες στο σπίτι, καθώς και στη βεράντα και το μπαλκόνι μαζί με τα κάγκελα, είναι όλα σχεδιασμένα με μάρμαρο υψηλής ποιότητας.

Υπάρχει επίσης ένα ημιτελές διαμέρισμα (57,35 τμ) με τρία δωμάτια και ένα μικρό μπάνιο στο ακίνητο. Αυτό μπορεί να επεκταθεί και να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστός ξενώνας. Δίπλα σε αυτό βρίσκεται ένα διπλό γκαράζ (26,7 τμ), και σε άμεση γειτνίαση υπάρχει ένα άλλο κτίσμα (12,45 τμ), όπου στεγάζεται η γεώτρηση νερού που χρησιμοποιείται για το πότισμα του εξωτερικού χώρου και το γέμισμα της πισίνας.

Ο χώρος πρασίνου, ο οποίος είναι κατά κύριο λόγο φυτεμένος με γκαζόν, θάμνους και δέντρα, αρδεύεται μέσω του νέου ηλεκτρικού συστήματος ποτίσματος, με δικό του νερό από τη γεώτρηση νερού. Η υψηλής ποιότητας πισίνα υπερχείλισης και ο εξωτερικός χώρος επανασχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν πλήρως.

Στο πίσω μέρος του κήπου υπάρχει ένας όμορφος ελαιώνας με περίπου 70 μεγάλες ελιές. Οι καρποί μπορούν να συγκομιστούν το φθινόπωρο και να μετατραπούν σε δικό σας ελαιόλαδο σε ένα από τα ελαιοτριβεία της περιοχής. Ολόκληρη η ιδιοκτησία περιβάλλεται από συμπαγή, υψηλής ποιότητας τσιμεντένιο φράχτη με σιδερένια κάγκελα.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τέσσερα νέα διπλά κρεβάτια με υψηλής ποιότητας στρώματα και ντουλάπια κρεβατοκάμαρας, ένα πλυντήριο ρούχων, δύο νέες κουζίνες με συσκευές κουζίνας (φούρνος, εστία, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, νέα έπιπλα σαλονιού, τραπέζια και μοκέτες κ.λπ. να περιλαμβάνονται κατόπιν συνεννόησης.

Τοποθεσία: Το εντυπωσιακό αυτό ακίνητο με μεσογειακή αίσθηση βρίσκεται σε μια υπέροχη ήσυχη περιοχή ακριβώς στις εκβολές του Θερμαϊκού κόλπου, αλλά βρίσκεται και σε πολύ κεντρική τοποθεσία με μια ολοκληρωμένη υποδομή που καλύπτει όλες τις απαραίτητες ανάγκες.

Απέχει μόλις 160 μέτρα από τη θάλασσα και έχει πανοραμική θέα στη θάλασσα, από τον Όλυμπο στον φάρο του Θερμαϊκού κόλπου και μέχρι την πόλη της Θεσσαλονίκης με περίπου 1 εκατομμύριο κατοίκους.

Μια πολύ όμορφη παραλία (Η κρυφή παραλία) είναι προσβάσιμη με τα πόδια σε 5 λεπτά. Εκτός από την ηρεμία και την υπέροχη πανοραμική θέα στον Θερμαϊκό κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος, το ακίνητο χαρακτηρίζεται από την κεντρική του θέση στο ακρωτήριο του Αγγελοχωρίου.

Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να φτάσετε στο φυσικό καταφύγιο Natura 2000 εποχιακά με φλαμίνγκο και μερικές φορές σπάνια θαλασσοπούλια. Το κέντρο του Αγγελοχωρίου είναι προσβάσιμο με τα πόδια μέσα σε λίγα λεπτά. Υπάρχει ένα Σούπερμάρκετ που έχει όλα όσα χρειάζεστε, καθώς και δημοτικό σχολείο, παιδική χαρά και την εκκλησία.

Στην τουριστική κοινότητα του Θερμαϊκού με τις άλλες συνοικίες της Νέας Μηχανιώνας, της Αγίας Τριάδας, των Νέων Επιβατών και της Περαίας, υπάρχουν αμέτρητα εστιατόρια, καφέ και μπαρ στα περίπτερα μήκους χιλιομέτρων και είναι προσβάσιμα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο, το αεροδρόμιο Μακεδονία. και το μεγαλύτερο νοσοκομειακό κέντρο της περιοχής (Διαβαλκανικό), εμπορικά κέντρα, IKEA, καταστήματα σιδηρικών κ.λπ. είναι προσβάσιμα σε μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο, η πόλη της Θεσσαλονίκης απέχει περίπου 35 χλμ.

Το ακίνητο είναι μια μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε ένα κορυφαίο ακίνητο στον Θερμαϊκό Κόλπο και την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5904383 - 21/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
311 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 780.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1991
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή