Τριάρι πρώτος όροφος, Αμφιάλη, Κερατσίνι

Κερατσίνι
  • € 195.000
  • 4
  • 102
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 102 τ.μ και 3 υπνοδωματίων που βρίσκεται στον 1o όροφο μιας τριώροφης πολυκατοικίας του 1978. Η ανοιχτή κουζίνα και το καθιστικό είναι φωτεινά και ευάερα, με άπλετο φυσικό φως να εισχωρεί. Με δύο άνετα μπάνια, αυτό το σπίτι προσφέρει άφθονο ζωτικό χώρο για οικογένειες ή συγκάτοικους. Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας, παλαιά αλουμίνια αλλά και σύστημα αυτόνομης θέρμανσης, παρέχοντας ζεστασιά και άνεση κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Δύο μπαλκόνια εκ των οποίων το ένα αρκετά ευρύχωρο, με τέντες, προσφέρουν ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς και σε όλες τις ανέσεις της πόλης, καθιστώντας το ιδανική επιλογή.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Κερατσίνι είναι προάστιο του Πειραιά και απέχει περίπου 11 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας. Συνορεύει με το Αιγάλεω, την Δραπετσώνα, την Νίκαια και τον Κορυδαλλό.

Χαρακτηριστικά: Το Κερατσίνι παρουσιάζει έντονη κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα, καθώς και πολυάριθμους αθλητικούς συλλόγους. Στη φυσιογνωμία της περιοχής δεσπόζει η θάλασσα, ενώ τα μνημεία βιομηχανικής κληρονομιάς χαρακτηρίζουν το αστικό τοπίο. Η περιοχή διακρίνεται για την έντονη εμπορική δραστηριότητά της, ενώ τα χαρακτηριστικά ταβερνάκια και καφέ διατηρούν το λαϊκό τους χρώμα. Το Κερατσίνι είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν εύρεση μόνιμης κατοικίας σε οικονομικές τιμές.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση από και προς το Κερατσίνι εξυπηρετείται με τις σχετικές γραμμές λεωφορείων, ενώ η κοντινότερη στάση του τρένου βρίσκεται στον Πειραιά και απέχει μόλις 10 λεπτά.

Επενδυτική Δύναμη: Η κοντινή του απόσταση από το κέντρο του Πειραιά καθώς και η γειτνίαση από σημαντικές περιοχές των Δυτικών Προαστίων, όπως αυτή του Αιγάλεω την καθιστούν ιδανική περιοχή για επενδύσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TWZ8 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
102 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 195.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή