Τριάρι Νέα Παραλία, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΝέα Παραλία
  • € 137.329
  • 4
  • 101
  • 1
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-369 - Θεσσαλονίκη Δήμος Νέα Παραλία ΠΩΛΕΙΤΑΙ μέσω πλειστηριασμού διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 101 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1978 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από αεροδρόμιο 8700 μέτρα απόσταση από μετρό 540 μέτρα - Τιμή: 137.329 € Διατίθεται μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ένα αυτοτελές και διηρημένο διαμέρισματου πέμπτου(5ου) ορόφου είναι πρόσοψη , έχει συνολικό εμβαδόν 101,65 τ.μ. Αποτελείται από τρια(3) δωμάτια, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, χωλλ και λουτροαποχωρητήριο. Θεωρούμε ότι το διαμέρισμα είναι τυπικής ποιότητας κατασκευής και καλής εσωτερικής συντήρησης. Ο βαθμός συντήρησης της ιδιοκτησίας εξωτερικά κρίνεται ικανοποιητικός.
Πρόκειται για ομοιογενής περιοχή με μεγάλη πληθυσμιακή πυκνότητα, με το μεγαλύτερο τμήμα της να έχει χρήση γενικής κατοικίας. Περιβάλλεται από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες Δελφών, Βασ. Όλγας, Λεωφ. Στρατού και ΑΛεξ. Παπαναστασίου. Η εμπορική δραστηριότητα εκτείνεται εκατέρωθεν των πλευρών των κεντρικών οδικών αρτηριών όπου περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων όπως τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, φαρμακεία κτλ. Η περιοχή εξυπηρετείται άριστα από τα ΜΜΜ δίδοντας άμεση πρόσβαση από και προς το κέντρο της πόλης καθώς και σε όμορους δήμους, ενώ σύντομα θα εξυπηρετείται και από το υπό κατασκευή μετρό.

Τιμή εκκίνησης: 137.329€
Ημερομηνία πλειστηριασμού: 17.04.2024

* Το ακίνητο διατίθεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού (www.eauction.gr).
** Δεν υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό του ακινήτου και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εσωτερικές φωτογραφίες.
*** Ο ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να συμμετάσχει στον πλειστηριασμό θα πρέπει να καταθέσει εγγύηση το 30% της τιμής της πρώτης προσφοράς πέντε μέρες πριν το πλειστηριασμό. Σε περίπτωση που ακυρωθεί ο πλειστηριασμός ή δεν αγορασθεί από τον ενδιαφερόμενο τα χρήματα επιστρέφονται.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία του πλειστηριασμού , νομικό, τεχνικό έλεγχο και για περισσότερες ευκαιρίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-369 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
101 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 137.329
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή