Γκαρσονιέρα Βαρδάρης - Λαχανόκηποι, Βαρδάρης, Βαρδάρης - Λαχανόκηποι

Βαρδάρης - ΛαχανόκηποιΒαρδάρης - Λαχανόκηποι
  • € 87.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2024
Περιγραφή
Γκαρσονιέρα 5ου ορόφου 50τμ απέναντι από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και το Μετρό.
Το ακίνητο είναι πάρα πολύ φωτεινό, σε περιποιημένη οικοδομή με ασανσέρ, είναι οπίσθιο αλλά με μεγάλα ανοιχτωσια και ησυχία, και αποτελείται από σαλοκουζίνα, άνετο υπνοδωμάτιο, αποθηκούλα εντός του σπιτιού, μπάνιο και δύο μπαλκόνια.
Επίσης διαθέτει, ατομική θέρμανση αερίου. θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κουφωματα αλουμινίου, δάπεδο από πλακάκι και τέντες.
Ένα εξαιρετικό ακίνητο σε πολύ καλή τοποθεσία ιδανικό για εκμετάλευση είτε μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης(airbnb) με πολύ μεγάλη απόδοση, είτε μέσω μακροχρόνιας, αλλά και για ιδιοκατοίκιση.
Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 5ος, στην περιοχή: Βαρδάρης - Λαχανόκηποι. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 50 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1970. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Φρεσκοβαμμένο, Καλή, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Εκκλησία, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λιμάνι, έχει θέα Ανοιχτωσιά. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επαγγελματικό, Βραχυχρόνια Μίσθωση, Επένδυση, Εισόδημα και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Πόρτα Ασφαλείας, Επιτρέπονται Κατοικίδια. Τιμή: €87.000. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
686469
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 87.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή