Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 86 τμ, Βάρη, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 395.000
  • 2
  • 86
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2024
Περιγραφή
Ένα μοναδικό διαμέρισμα 2ου ορόφου στην καρδιά της Βάρκιζας, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από την τοπική αγορά και εστίαση και μόλις 400 μ. από τη θάλασσα, αναμένει να γίνει δικό σας!Το διαμέρισμα βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο οικόπεδο, έχει συνολικό εμβαδόν 86 τ.μ., και είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2023 με ότι πιο σύγχρονο σε υλικά και ποιότητα. Διαθέτει νέα ηλεκτρολογικά και υδραυλικά συστήματα, καθώς και μονώσεις, κουφώματα αλουμινίου, εντοιχισμένες συσκευές και αντλία θερμότητας με fun coil για ψύξη και θέρμανση, που προσφέρει εξαιρετική οικονομία σε ενεργειακή κατανάλωση. Μπαίνοντας συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι/τραπεζαρία, με μία πλήρως ανακαινισμένη και εξοπλισμένη open kitchen. Προχωρώντας στο εσωτερικό του διαμερίσματος, υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια ένα μπάνιο και ένα wc., καθώς και ένας ακόμα χώρος αποθηκευτικός/laundry room. Το ακίνητο επίσης διαθέτει και μία εξωτερική θέση στάθμευσης. Είναι πολύ φωτεινό, διαθέτει ευρύχωρα μπαλκόνια που προσφέρουν θέα ανοιχτή και ανεμπόδιστη.Οι καθημερινές ανάγκες εξυπηρετούνται με τα πόδια καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο και αποτελεί μία καταπληκτική ευκαιρία για ιδιοκατοίκηση και επένδυση. Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.
Προσβασιμότητα: Σύνδεση με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς το εμπορικό προάστιο της Γλυφάδας, ενώ μέσω του πλησιέστερου οδικού κόμβου απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
413010
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή