Διαμέρισμα καναρη 77, Κάτω Τούμπα, Τούμπα

ΤούμπαΚΑΝΑΡΗ 77
  • € 630.000
  • 5+
  • 199
  • 2
  • 8
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024
Περιγραφή
Τούμπα, Παπάφη: Πωλείται νεόδμητο διαμπερές Διαμέρισμα 199τ.μ. πολυτελείας στον 8ο όροφο με ασανσέρ 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ακίνητο με τεράστια μπαλκόνια, που προσφέρουν την αίσθηση της άνεσης στους κατοίκους και μαγευτική θέα της πόλης. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 2019, βαμμένο και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, συναγερμό, δορυφορική κεραία. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
8ος ΟΡΟΦΟΣ
ΣΟΦΙΤΑ
Είναι ιδανικό για οικογένειες, λόγω της άνεσης των χώρων αλλά και του σημείου που βρίσκεται το ακίνητο, καθώς πρόκειται για ήσυχη, οικογενειακή γειτονία και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. 

Τιμή 630.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1972-674
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1972-974
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
199 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
8° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 630.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή