Μονοκατοικία βίλα 353 τμ, Πιθάρι, Ακρωτήρι

Ακρωτήρι
  • € 1.150.000
  • 5+
  • 353
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1134 - Ακρωτήρι Πιθάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 353 τ.μ. σε οικόπεδο 4850 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2003 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 40 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 8000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 4000 μέτρα - Τιμή: 1.150.000 € Χανιά πολυτελής βίλα προς πώληση. Σε μια από τις πιο επιθυμητές, όμορφες και ήσυχες περιοχές κοντά στην πόλη με θέα σε ολόκληρο τον κόλπο της Σούδας, αυτή η κομψή και πολυτελής βίλα δύο επιπέδων προσφέρει άφθονο χώρο διαβίωσης. Το ακίνητο έχει θέα στα καταγάλανα νερά της θάλασσας καθώς και στα εντυπωσιακά Λευκά Όρη της Κρήτης, ενώ η αμμώδης παραλία και η θάλασσα απέχουν μόλις 5χλμ. Αυτή η εξαίσια βίλα 4 υπνοδωματίων (συν ξενώνας) 353 τ.μ. είναι ελκυστικά διαρρυθμισμένο σε δύο ορόφους και διαθέτει φωτιστικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, εσωτερικούς χώρους με καλές αναλογίες και εντυπωσιακούς χώρους με μπαλκόνι και κήπο, όλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Το ακίνητο είναι περιφραγμένο σε δικό του οικόπεδο 4.850 τ.μ. διαμορφωμένο με γρασίδι, ελαιόλαδα χαμηλής συντήρησης και πολύχρωμα λουλούδια και περιλαμβάνει στον πρώτο όροφο ενός WC, δύο μπάνια, δύο υπνοδωμάτια και μια καλά εξοπλισμένη ξεχωριστή σύγχρονη κουζίνα, τραπεζαρία, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, που προσφέρει πρόσβαση σε μια τεράστια βεράντα που απολαμβάνει πανοραμική θέα στον κόλπο και τα βουνά. Εκεί, μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ στο ήσυχο περιβάλλον. Παίρνοντας το εσωτερικό ασανσέρ, οδηγεί κανείς στο ισόγειο όπου υπάρχει ένα ωραίο δωμάτιο γραφείου καθώς και ένα άλλο wc και δύο ακόμη κρεβατοκάμαρες. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει πλυντήριο-στεγνωτήριο, δύο αποθήκες, γκαράζ χωρητικότητας 3 αυτοκινήτων και το λεβητοστάσιο.

Στον εξωτερικό χώρο, ο μεγάλος καταπράσινος κήπος προσφέρει χώρο για χαλάρωση ανάμεσα στο φυσικό περιβάλλον γεμάτο φυτά, δέντρα και πολύχρωμα λουλούδια, με θέα την πεντακάθαρη θάλασσα. υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης πισίνας σε αυτόν τον χώρο.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Το Ακρωτήρι βρίσκεται 10 χλμ βορειοανατολικά από το ενετικό λιμάνι των Χανίων. Εδώ βρίσκονται οι τάφοι του Ελευθερίου και του Σοφοκλή Βενιζέλου, το αεροδρόμιο των Χανίων και το λιμάνι της Σούδας. Το Ακρωτήρι είναι ένας τόπος για τους λάτρεις της φύσης, με ενδιαφέροντα μονοπάτια πεζοπορίας και πεζοπορίας μέσα από παρθένα φαράγγια με εκπληκτική ποικιλομορφία, φυσική ομορφιά και ζωντανές παραδόσεις. Με γραφικές αμμουδιές, όλες βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία, μοναστήρια και εκκλησίες αιωνόβια, εντυπωσιακές σπηλιές με πλούσιο λιθολογικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ιστορικά μνημεία, το Ακρωτήρι προσελκύει πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο, που απολαμβάνουν την κρητική φιλοξενία και τη φύση στα καλύτερά τους
ELENA DIMOU | +302821050900
e.dimou@danos-melakis.gr | +306937254004
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1134 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
353 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.150.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή