Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νέα ΚυδωνίαΤσισμενάκη Ι. 3, 731 00, Κάτω Δαράτσος
  • € 260.000
  • 2.248
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Ο σύμβουλος ακινήτων Νικόλας Τζαγκαράκης και η RE/MAX Specialists παρουσιάζουν μία αποκλειστική ανάθεση ενός μοναδικού οικοπέδου στον Μακρύ Τοίχο Χανίων.

Ένα μοναδικό οικόπεδο προς πώληση, σε μια από τις δημοφιλέστερες με επενδυτικές προοπτικές, περιοχές της πόλης. Με επιφάνεια χαρτογραφημένη στα 2,227 τ.μ. εκ των οποίων τα 991τ.μ. ΕΝΤΟΣ οικσμού, αυτό το οικόπεδο προσφέρει ένα ιδανικό χώρο για να φτιάξετε το όνειρο σας.

Χαρακτηριστικά:
- Συνολικό Εμβαδό : 2227.24τ.μ.
- Εκτάση στον Οικισμό: 900 τ.μ.
- Δυνατότητα Δόμησης : 400 τ.μ. για κατοικίες
- Δυνατότητα Δόμησης για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις 1000τ.μ.
- Μεγάλη Πρόσοψη
- Υπάρχουσες Υποδομές και Υπηρεσίες
- Θέα στα βουνά της περιοχής

Επενδυτικά Πλάνα:
Αυτό το οικόπεδο αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για επένδυση και ανάπτυξη. Με δυνατότητα δόμησης των 1000τ.μ. για επενδυτική χρήση, των 400τ.μ. για κατοικίες και της προνομιακής θέσης του ακινήτου, έχετε την ευελιξία να δημιουργήσετε το όραμά σας, είτε πρόκειται για την κατασκευή ενοικιαζόμενων κατοικιών είτε για τον ανέγερση μεγάλου τουριστικού καταλύματος των ονείρων σας, είτε ακόμη ανεξάρτητων μεζονετών ή βιλών.

Πλεονεκτική Τοποθεσία:
Αυτό το εκπληκτικό οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Μακρύ Τοίχο στα Χανιά. Η τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις. Απέχει μόλις 600 μέτρα από την απίστευτη παραλία της Χρυσής Ακτής με κρυστάλινα νερά και 1χλμ από την παραλία των Αγίων Αποστόλων και βρίσκεται κοντά σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, γυμναστήρια και άλλες υπηρεσίες. Η απόσταση του από την πόλη των Χανίων είναι 3χλμ και από το διεθνές αεροδρόμειο Ιωάννης Δασκαλογιάννης 17χλμ.

Επικοινωνία:
Για περισότερες πληροφορίες ή για να ορίσετε μια επίσκεψη για να δείτε από κοντά αυτήν την ευκαιρία επένδυσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παρακάτω στοιχείων:
+30 6980918999
tzagkarakis.real@gmail.com
@nicktzagkarakis
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
23-2584
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.248 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή