Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Βαρνάβας
  • € 1.320.000
  • 5+
  • 580
  • 3+
Περιγραφή
Εξαιρετικό συγκρότημα που αποτελέιται απο 2 minimal κατοικιες, στην περιοχή Βαρνάβα Αττικης Το συγκρότημα βρίσκεται αναμεσα στο χωριο Καπανδριτι και στην παραλια της περιοχης & απεχει 40 χλμ απο το κεντρο της Αθηνας.
Οι κατοικιες είναι 200 τμ η καθεμια & διαθετουν τεραστιες τζαμαριες περιμετρικα με μοναδικη θεα απο παντου στον Ευοικο κολπο.
Το φως διαχεεται απλετα στο εσωτερικο τους και τις καθιστα πολυ φωτεινες .
Διαθετουν επιπλεον 140 τμ υπογειο για καθε χρηση.
Πρόκειται για αντισεισμικη κατακευη (ραντιε)και είναι κτισμενο πανω σε βραχο (εχει γινει και γεωλογικη μελετη). Το συγκρότημα βρίσκεται κτισμενο στην πλαγια ενος βουνου σε 4.500 τμ οικοπεδο με μοναδικη θεα νοτιο Ευβοικο. Διαθετει πισινα 5x11 με 2 ειδη μασαζ και BBQ φουρνο με ξυλα πετροκτιστο οπως και μαντρα πετρινη περιμετρικα με πετρινες καμαρες συνολικα 700 τμ. Διαθέτει βραχοκηπο,λαχανοκηπο και 600 τμ. γκαζον καθως και δεντρα (καρυδιες, ελιες, βερυκοκιες κλπ). Επίσης κάθε κατοικία διαθετει αυτονομη θερμανση σε καθε οροφο , με λεβητα buderous σε ειδικη αποθηκη που περιεχει και γεννητρια για εκτακτες αναγκες (διακοπη ρευματος) .Το εσωτερικο εναι προσεγμενης και ακριβης κατασκευης και διαθέτει μεγάλη, πολυτελή, ιταλικη κουζινα καθως και ηλεκτρικες - γκαζιου συσκευες miele -smeg. Η κάθε κατοικία διαθετει δωματιο πλυσταριο , 3 υπνοδωμάτια το ενα master με δικο του dressing-room στον πανω οροφο καθως και μεγαλο μπανιο με τεραστια μπανιερα υδρομαζαζ διπλους νιπτηρες και ακριβα αξεσουαρ. Ολο το σπιτι εχει ξυλινα πατωματα αλουμινια etem την σειρα 3000 καθως και θερμομονωτικα τριπλεξ τζαμια. Στον κατω οροφο υπαρχει wc με ντους καθως και πετροκτιστο τζακι 4 μετρων. Ολο το σπιτι εχει φωτισμο (σποτ) led και εσωτερικη καλωδιωση (για κλιματισμό, υπολογιστες κλπ) υπαρχει συστημα συναγερμου καθως και εξωτερικές καμερες ασφαλειας. Εχουν μπει φωτοβολταικα 10 κιλοβατορες. Τελος οι δυο κατοικιες γινονται και μια.Η κατασκευή της μίας εκ των 2 κατοικιών έχει ολοκληρωθεί ενώ η δεύτερη είναι ημιτελής (επιπλέον κόστος για την ολοκληρωσή της, 200.000€).
Η τιμη πωλησης δεν περιλαμβανει το κοστος αποπερατωσης της δευτερης μεζονετας.
Αποτελει ιδανικη κατοικια καθως συνδοιαζει την εξοχη με τις ανεσεις μιας συγχρονης κατοικιας.
Καταλληλο και για επενδυση!
Πληροφοριες:
Casa Bianca real-estate
www.mycasabianca.com
τηλ: 6949082826

2109574700-01
email: sales@mycasabianca.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S205 - 05/05/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
580 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή