Duplex, νέα, 112 τμ, Κέντρο, Εύοσμος

Εύοσμος
  • € 230.000
  • 5
  • 112
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Εύοσμος, Νέα Πολιτεία, κυκλικός κόμβος Ιθάκης, πωλείται υπό κατασκευή πολυτελής μεζονέτα 112τ.μ., 5ου - 6ου ορόφου, με ασανσέρ, σε πολυκαιτοικία που θα παραδοθεί μέσα του 2025, αριστης ποιότητας κατασκευής. Διατίθενται στο κτήριο 2αρια, στούντιο, μεζονέτες και καταστήματα.

Η αναφερόμενη τιμή είναι σε περίπτωση πληρωμής της μετρητοίς, σε οποια αλλη περίπτωση η τιμή είναι 253.000€. Γίνονται και διευκολύνσεις πληρωμής.

Η μεζονέτα έχει Φανταστική Θέα και βλέπει όλη την πόλη και την Θάλασσα.  Είναι φωτεινή και διαμπερή, νοτιοανατολικού προσανατολισμού , και βρίσκεται σε προνομιακή θέση με άμεση πρόσβαση στην τοπική οργανωμένη αγορά, πάρκα , παιδικές χαρές και ΜΜΕ ( Δίπλα σε μελλοντικό σταθμό του Μετρό )

Κατασκευάζεται σε ένα εντυπωσιακό και απόλυτα λειτουργικό  κτίριο με όλες τις σύγχρονες υψηλές προδιαγραφές και με δυναμικές αρχιτεκτονικές γραμμές. Το project αφορά μια πενταώροφη οικοδομή με Καταστήματα και Σοφίτες. 100% πλήρης αντισεισμική κατασκευή, με ισόγεια πυλωτή και υπόγειο, περίπου 1,852τμ. συνολικά. Σχεδιάστηκε σε οικόπεδο έκτασης 703,04 τ.μ. και έχει συνολικά 16 Διαμερίσματα , Μεζονέτες και Καταστήματα.

Το κτίριο έχει ενεργειακή κλάση Α με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και υλικά εξαιρετικής ποιότητας.

Η μεζονέτα αποτελείται από τρία μεγάλα υπνοδωμάτια , ευρύχωρο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και δύο μπάνια. Επίσης έχει δύο αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης στο ισόγειο, δύο αποκλειστικούς χώρους αποθήκευσης 10τ.μ. έκαστος στο υπόγειο που αναγράφονται στο συμβόλαιο, και πολύ μεγάλα μπαλκόνια.

Κατασκευαστικές λεπτομέρειες

- Εξωτερική ενισχυμένη, πιστοποιημένη μόνωση - θερμοπρόσοψη

- Όλα τα εξωτερικά κουφώματα είναι άριστης ποιότητας από συνθετικό PVC,  με διπλά ενεργειακά τζάμια για θερμομόνωση και ηχομόνωση. Επίσης διαθέτουν σίτες για έντομα και στόρια για ασφάλεια.

- Η κουζίνα που τοποθετείται είναι υψηλών προδιαγραφών ιταλικού σχεδιασμού με δυνατότητα εντοιχισμού των ηλεκτρικών συσκευών.

- Στο μπάνιο θα τοποθετηθούν ντουζιέρα με κάθετα κρύσταλα ,λεκάνη κρεμαστή , καζανάκι εντοιχισμένο και έπιπλο μπάνιου. Διαθέτει χώρο και εγκαταστάσεις για πλυντήριο – στεγνωτήριο.

- Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο.

- Τα δάπεδα στην σαλοκουζίνα καλύπτονται με πλακάκια διαστάσεων τουλάχιστον 50Χ50εκ. εκτός από τις κρεβατοκάμαρες που έχουν ξύλινα από Laminate υψηλών προδιαγραφών.

- Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας υψηλής προστασίας και τα εσωτερικά κουφώματα είναι εξαιρετικής ποιότητας. 

- Εσωτερικό δίκτυο ethernet σε όλους τους χώρους της κατοικίας

- Η μεζονέτα επίσης διαθέτει θυροτηλεόραση με μεγάλη οθόνη και εγκατάστασεις για ηλιακό θερμοσίφωνο , κλιματιστικά , ηλεκτροκίνητες τέντες στο μπαλκόνι του σαλονιού , κεντρική κεραία τηλεόρασης .

- Το ασανσέρ είναι σύγχρονο , αυτόματο , 7 στάσεων για να κατεβαίνει στους αποθηκευτικούς χώρους  στο υπόγειο.

- Δυνατότητα διαμόρφωσης του ακινήτου ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή

- Η οικοδομή είναι ασφαλισμένη έως την αποπεράτωση της για σεισμό , πυρκαγιά , αστική ευθύνη

- Υπάρχει πρόσβαση σε άτομα Α.Μ.Ε.Α.

Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, Α.Σβώλου 40, Διοικητηρίου 47, Ανδρέα Παπανδρέου 168. Τηλέφωνο : 6981537628

www.oikia-thess.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Apo126 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
112 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή