Duplex Ποταμίτικος Γυαλός, Ποταμίτικος Γιαλός, Ακράτα

ΑκράταΠοταμίτικος Γυαλός
  • € 1.185
  • 3
  • 135
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται στον Ποταμίτικο Γυαλό ή Κρυονέρι Ακράτας (Αχαΐα) νεόδμητη , διαμπερής γωνιακή πολυτελής Μεζονέτα 135 τ.μ. σε duplex μονοκατοικία 3 επιπέδων (διώροφη και ημιυπόγειο) τα οποία συνδέονται με εσωτερική σκάλα και αυτόνομη θέρμανση με ατομική εγκατάσταση πετρελαίου.

Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, 2 μπάνια, εσωτερική ξύλινη σκάλα, 4 μπαλκόνια και δυο αποθήκες στο ημιυπόγειο εκ των οποίων η μία μπορεί εναλλακτικά να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο ή playroom. Είναι κατασκευασμένη το 2008, βαμμένη και διαθέτει εξωτερικό χώρο (κήπο), πάρκινγκ και δυνατότητα συμμετοχής σε κοινόχρηστη πισίνα. Επιπλέον, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, τέντες, πέργκολα, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι με επένδυση πέτρας, πόρτα ασφαλείας, απεριόριστη θέα στο βουνό και στη πισίνα στη πρόσοψη και στη θάλασσα από την πίσω πλευρά.

Επίσης βρίσκεται 200μ. από την όμορφη παραλία και μόλις 150 χ.λ.μ. από την Αθήνα, με την οποία συνδέεται με τρένο, ΚΤΕΛ και προσφάτως και με τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Συγκεκριμένα απαιτούνται 10 λεπτά οδήγησης για άφιξη στην πόλη του Αιγίου, 30 λεπτά οδήγησης για το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων και 60 χλμ. για την Πάτρα (το λιμάνι σύνδεσης Ελλάδας και Ιταλίας με πλοίο).

Πληροί αφενός όλες τις καλοκαιρινές προϋποθέσεις μιας εξοχικής παραθαλάσσιας κατοικίας αλλά συνιστά ταυτόχρονα ιδανική επιλογή για μόνιμη κατοικία και διαμονή το χειμώνα με την αυτόνομη θέρμανση, σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου και εξαιρετική θερμομόνωση σε ήσυχη περιοχή περιστοιχισμένη από μονοκατοικίες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5937543 - 15/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.185
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης