Δυάρι Κατσιρμά Νικήτα, 20, Κέντρο, Καλλικράτεια

ΚαλλικράτειαΚατσιρμά Νικήτα, 20
  • € 180.000
  • 3
  • 85
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΟΧΙ ΜΕΣΙΤΕΣ !!

Διατίθεται προς πώληση πλήρως επιπλωμένο, νεόδμητο διαμέρισμα στην Νέα Καλλικράτεια, στην πιο περίβλεπτη γειτονιά της πόλης, μόλις 3 λεπτά (150m) περπάτημα από το κέντρο και την παραλία αντίστοιχα.

Το διαμέρισμα είναι 85 τμ. του 2003,
ανακαινίστηκε το 2020, και βρίσκεται στον 2ο όροφο νεόδμητης 3όροφης οικοδομής με ασανσέρ.

Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο με μπανιέρα, 1 ευρύχωρη Σαλονοκουζίνα, καθώς και μεγάλο μπαλκόνι, με ωραία απεριόριστη θέα.

Είναι διαμπερές, έχει καινούρια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, εντοιχισμένες ντουλάπες, ατομική θέρμανση πετρελαίου με σώματα καλοριφερ, καινούριο κλιματιστικό Hitachi 18αρι και τζάκι.

Επιπλέων συμπεριλαμβάνονται 1 αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής 11τμ. καθώς και θέση στάθμευσης στην πυλωτή της οικοδομής.

Πωλείται από ιδιώτη, στην τιμή των 180.000 ευρώ. Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Πνευματικά Δικαιώματα
Το σύνολο του περιεχομένου αυτής της ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, χαρακτηριστικών, γραφικών και φωτογραφιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του κατόχου του λογαριασμού και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Συνεπώς οποιαδήποτε παραβίαση ή χρήση του χωρίς την γραπτή άδεια της ιδιοκτήτριας που είναι κάτοχος των δικαιωμάτων κρίνεται ως παράνομη.

Άδεια Χρήσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ανάρτησης και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της ιδιοκτήτριας. Συνεπώς απαγορεύεται να αποτελέσουν εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταφορτωθούν, μεταδοθούν ή διανεμηθούν με οποιονδήποτε τρόπο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5941437 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης