Γκαρσονιέρα Χρήζει ανακαίνισης, πρώτος όροφος, Εξάρχεια, Εξάρχεια - Νεάπολη

Εξάρχεια - Νεάπολη
  • € 155.000
  • 2
  • 57
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Τα Εξάρχεια Αθήνας (μερικές φορές γράφονται ως Εξάρχεια/Εξάρχεια) είναι μια από τις πιο εναλλακτικές συνοικίες στο κέντρο της Αθήνας. Αναφέρετε την περιοχή στους Αθηναίους και ο κόσμος θα σχολιάζει αυτόματα τους δεσμούς της με αναρχικές ομάδες, ταραχές και συγκρούσεις μεταξύ των ελληνικών αρχών.

Στο παρελθόν, τα Εξάρχεια Αθηνών ήταν κάτι σαν απαγορευμένη ζώνη. Όμως τα τελευταία χρόνια, αυτή η περιοχή έχει αρχίσει να αναδεικνύεται γρήγορα ως μια από τις καλύτερες εναλλακτικές συνοικίες για παρέα στην ελληνική πρωτεύουσα.

Οι δρόμοι των Εξαρχείων της Αθήνας είναι γεμάτοι με ιδιόμορφα καφενεία, όπου διανοούμενοι και φοιτητές από την τοπική Νομική Σχολή συζητούν για την κλασική λογοτεχνία. Οι πλατείες περικυκλώνονται από καροτσάκια street food, φαστ φουντ και παραδοσιακές ταβέρνες.
Τα εστιατόρια Εξάρχεια πωλούν κάθε είδους ελληνική κουζίνα. Εδώ μπορείτε να βρείτε αυθεντικά θαλασσινά από τη Λέσβο και μερικούς από τους πιο φρέσκους αστακούς στη Νότια Ελλάδα.

Το πρώτο ροκ μπαρ στην Αθήνα θα το βρείτε εδώ. (Και πολλά άλλα rock/punk/underground μπαρ και κλαμπ έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια μετά τη δημοτικότητα του πρώτου σημείου).

Το κομμάτι της αντίστασης είναι, φυσικά, τέχνη του δρόμου. Πρακτικά κάθε τοίχος, βιτρίνα, σοκάκι και εφεδρική επιφάνεια φαίνεται σαν καμβάς στα Εξάρχεια και ένα γκράφιτι που προκαλεί σκέψη διακοσμεί κάθε τετραγωνική ίντσα του.

Η γειτονιά των Εξαρχείων στην Αθήνα είναι φωλιασμένη ανάμεσα στους πρόποδες του πανέμορφου λόφου του Λυκαβηττού και του Πεδίου του Άρεως, ενός από τα μεγαλύτερα πάρκα της Αθήνας. Συνορεύει με την αριστοκρατική γειτονιά του Κολωνακίου και την πλατεία Ομονοίας στα νότια και απέχει μόλις λίγα λεπτά από το Σύνταγμα και την Ακαδημία Αθηνών.
Μέσα στα όρια των Εξαρχείων, θα βρείτε επίσης έναν μικρό λόφο που ονομάζεται Στρέφη, όπου οι ντόπιοι κατευθύνονται για μια γεύση της φύσης ανάμεσα στις πυκνοδομημένες συνοικίες.

- Η Erkos είναι μια εταιρεία συμβούλων ακίνητης περιουσίας και ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα, η οποία παρέχει premium ακίνητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες για ιδιώτες αγοραστές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που αναζητούν επενδύσεις στην Ελλάδα.

Ο Έρκος προέρχεται από την ελληνική λέξη έρκος: /ér.kos/ → /ˈer.kos/ που σημαίνει «περίβολο, τοίχος, ασφάλεια, προστατευτικός περίγυρος». Η Erkos μοιράζεται αυτές τις ιδιότητες της παροχής σταθερών και ασφαλών υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας και ανάπτυξης.

Το Erkos είναι ένα one-stop-shop για επαγγελματικές υπηρεσίες ακινήτων στην αγορά premium.
Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν αποτελεσματικά ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς και πώλησης. Λειτουργούμε σε συνεργασία με κορυφαία δικηγορικά γραφεία, συμβολαιογράφους, τεχνικούς συμβούλους και μηχανικούς για να προσφέρουμε μια γρήγορη και επαγγελματική προσέγγιση σε οικογένειες και επαγγελματίες επενδύσεων από όλο τον κόσμο.

Στην Erkos, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη φιλοσοφία μας, η οποία είναι η προσφορά επαγγελματισμού και η συνεργασία με ειδικούς για την παροχή γρήγορων και χωρίς άγχος πωλήσεων και ανάπτυξης ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5945639 - 23/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
57 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 155.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή