Δυάρι άριστη κατάσταση, ημιυπόγειο, Άλσος Παγκρατίου, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 130.000
  • 3
  • 55
  • 1
  • S
  • Όχι
Περιγραφή
Ένα κρυφό στολίδι το οποίο προέκυψε από ριζική και ολική ανακαίνιση τον Δεκέμβρη του 2023. Είναι άκρως φωτεινό και δημιουργεί μια εύθυμη και ζεστή διάθεση και σε κάνει να ξεχνάς το επίπεδο του ημιυπόγειου. Η αισθητική της προσιτής πολυτέλειας αντικατοπτρίζεται σε όλα τα επιλεγμένα υλικά και τις συμπεριλαμβανόμενες συσκευές, εκ των οποίων ψυγείου, πλυντηρίου πιάτων, πλυντηρίου/στεγνωτηρίου ρούχων. Άκρως μινιμαλ και γουστόζικο. Μέσα στα 55 m2 μπορεί κάποιος να βιώσει άνετες στιγμές ησυχίας και χαλάρωσης, σε μια φιλειρηνική και ασφαλή γειτονιά, ακριβώς πίσω απ’ τον Αγ. Σπυρίδωνα και το Καλλιμάρμαρο στάδιο. Εξοπλισμένο με ολοκαίνουρια έπιπλα και κλιματιστικά. Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με καινούριο ηλιακό Θερμοσίφωνα, καινούρια διπλά παράθυρα και πόρτα ασφαλείας. Εξίσου και στα δύο δωμάτια υπάρχει ευρύχωρη συρόμενη εντοιχισμένη ντουλάπα. Έξω από την πόρτα της κουζίνας υπάρχει μικρός αποθηκευτικός χώρος κατάλληλος για ένα ντουλαπάκι, καθαριστικά ή και για εξοπλισμό κατοικίδιου. Το σημείο αυτό είναι εξίσου ιδανικό για μια ψησταριά barbeque. Στο σημείο αυτό υπάρχει και ποτιστικό λάστιχο. Ένα καλαίσθητο νοικοκυριό για τους λάτρεις της άρτιας διαρρύθμισης, της τάξης και της πρακτικότητας στην καθαριότητα. Διαθέτει άκρως χαμηλά μηνιαία κοινόχρηστα καθώς δεν υπάρχει ασανσέρ. Το ακίνητο μπορεί να αξιοποιηθεί και επενδυτικά, καθότι πληροί όλες τις προδιαγραφές. Μάλιστα η τοπογραφία του, το καθιστά κατάλληλο για τουρίστες.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UC9U - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
ημιυπόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1956
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή