Τριάρι νέο, έκτος όροφος, Άγιος Σώστης, Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη
  • € 600.000
  • 4
  • 113
  • 2
  • 6
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Πολυτελής αστική ζωή σας περιμένει σε αυτή τη νεόδμητη κατοικία των 113 τ.μ., στον 6ο όροφο ενος 8ώροφου κτιρίου μοναδικής κατασκευής. Απολαύστε την αστική, μίνιμαλ πολυτέλεια, η οποία τονίζεται από τα ξύλινα δάπεδα και τους εξαίσιους χώρους ύψους 2,95μ. Καθώς εισέρχεστε στο εσωτερικό του διαμερίσματος, σας υποδέχεται ένας ανοιχτός χώρος καθιστικού που κοσμείται από συρόμενα, ενεργειακά αποδοτικά κουφώματα αλουμινίου, τα οποία επιτρέπουν στο εσωτερικό να λούζεται με φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ενώ τη νύχτα, τα φώτα της πόλης δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Κάποιος δεν μπορεί παρά να θαμπωθεί από τον ανοιχτό ορίζοντα που απλώνεται μπροστά από το μπαλκόνι της πρόσοψης, προσφέροντας εκπληκτική θέα στο αστικό τοπίο. Από το σαλόνι δεν θα μπορούσε να λείπει ένα υπέροχο, ενεργειακά αποδοτικό τζάκι, το οποίο όχι μόνο παρέχει μια πηγή ζεστασιάς, αλλά συμπληρώνει διακριτικά τον μοντέρνο σχεδιασμό του διαμερίσματος. Η ανοιχτή κουζίνα συνδυάζεται άψογα με την αισθητική του καθιστικού, καθώς διαθέτει απόλυτα εναρμονισμένα στιλιστικά, εντοιχισμένα ντουλάπια με κρυφό φωτισμό. Ανακαλύψτε την άνεση στα 3 υπνοδωμάτια που κοσμούνται με εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής εντοιχισμένες ντουλάπες, αλλά και την ηρεμία με μοναδικά ενεργειακά γκρι συρόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η αστική μίνιμαλ ατμόσφαιρα πολυτέλειας ενισχύεται από τα δύο μπάνια που παρουσιάζουν πλακάκια σε στυλ Art Deco, κρυφό φωτισμό και ενσωματωμένα ηχεία.
Αυτή η μοναδική κατοικία, με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέρει όλες τις ανέσεις που επιθυμείτε - χώρο στάθμευσης με παροχή ρεύματος για φόρτιση οχημάτων, δύο ντουλάπες στο χωλ που παρέχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ηλεκτρικά ρολά, μια αποθήκη στο υπόγειο, κεραία δορυφορικής τηλεόρασης, πλήρη κλιματισμό, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση, πόρτα ασφαλείας, εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και ηλιακό θερμοσίφωνα. Αυτή η κατοικία εξαίσιου, μινιμαλ σχεδιασμού, επαναπροσδιορίζει την πολυτελή διαβίωση στην καρδιά της πόλης.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Νέα Σμύρνη βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις 3 χλμ. από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια πλούσια, φιλική προς την οικογένεια και αυθεντική γειτονιά, η Νέα Σμύρνη έχει να επιδείξει μια ενδιαφέρουσα ιστορία: η γειτονιά απέκτησε το όνομά της από την πρώην ελληνική πόλη της Σμύρνης στην Μικρά Ασία, τώρα λέγεται Izmir, στην οποία εγκαταστάθηκαν οι πρόσφυγες που έφυγαν τη δεκαετία του 1920. Η πλατεία της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην καρδιά πόλης και είναι καταπληκτική, με σιντριβάνια, καταστήματα, εστιατόρια, μοντέρνα καφέ και μπαρ που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα αλλά και τους προϋπολογισμούς. Το πάρκο (άλσος) της Νέας Σμύρνης είναι μια μεγάλη πράσινη όαση με πεύκα και κυπαρίσσια ελκυστικό για τις οικογένειες αλλά και για όσους αναζητούν την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Μόλις 5 λεπτά μακριά, βρίσκονται δύο από τους πιο δυναμικούς πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο στεγάζει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό.Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά.

Επενδυτική δυναμική: Η Νέα Σμύρνη είναι μια ανανεωμένη και ανερχόμενη γειτονιά που θα αυξάνει συνεχώς την αξία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UDJ7
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
113 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή