Τριάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Νέο Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 375.000
  • 5
  • 175
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα πολύ ιδιαίτερο διαμέρισμα σε ήσυχη γειτονιά στο Χαλάνδρι, με μοναδική θέα στον ορίζοντα.
Με χρώματα, αντικείμενα και διάκοσμο που σε ταξιδεύει στην Αφρική και σε άλλους προορισμούς, όπου έχει ταξιδέψει ο ιδιοκτήτης του.
Βρίσκεται στον 4ο όροφο 4όροφης πολυκατοικίας, κατασκευής του 1976, με μερική ανακαίνιση του 2019 (μπάνια, ντουλάπες, κουφώματα). Τα 175 τμ του έχουν έξυπνη διαρρύθμιση.
Από την είσοδο (με πόρτα ασφαλείας) μπαίνουμε στο τεράστιο σαλόνι με τις βιβλιοθήκες που φιλοξενούν εκατοντάδες βιβλία. Το εντυπωσιακό τζάκι με επένδυση μαύρου γρανίτη κυριαρχεί στο χώρο ενώ είναι απόλυτα λειτουργικό. Οι τρείς μπαλκονόπορτες δίνουν πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι με νοτιοδυτικό προσανατολισμό και την απρόσκοπτη θέα στην πόλη. Η ανεξάρτητη κουζίνα με το έντονο ζεστό χρώμα στα πλακάκια και ethnic χαρακτήρα είναι ιδιαίτερα φωτεινή κι έχει αρκετό χώρο ώστε να φιλοξενήσει και τραπεζαρία. Δίπλα υπάρχει το ανακαινισμένο wc με ντουζιέρα. Τα 3 υπνοδωμάτια και το μεγάλο, -επίσης ανακαινισμένο, μπάνιο έχουν απόλυτη ιδιωτικότητα, ενώ υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά από ξεχωριστή είσοδο (επίσης, με πόρτα ασφαλείας).
Το μεγάλο υπνοδωμάτιο-σουίτα, διαθέτει "χώρο υποδοχής" που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή γκαρνταρόμπα.
Διαθέτει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, 2 πόρτες ασφαλείας, μεγάλα μπαλκόνια περιμετρικά, τέντες, κουφώματα αλουμινίου EUROPA με διπλά τζάμια (ανακαίνιση το 2019) και προεγκατάσταση συναγερμού.
Μοναδικό του προνόμιο: η απρόσκοπτη θέα από όλα τα δωμάτια.
Στις παροχές επίσης περιλαμβάνονται: Υπέργεια αποθήκη 13τμ, και 2 θέσεις στάθμευσης (1 στεγασμένη στην πυλωτή & 1 στον κήπο).
Βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Χαλανδρίου, κοντά σε σχολεία και δραστηριότητες, στην τοπική αγορά και τη νυχτερινή ζωή του ζωντανού κέντρου του Χαλανδρίου. Έχει εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τους κύριους αυτοκινητόδρομους και την Αττική Οδό.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Χαλάνδρι, ένας από τους Δήμους της Αττικής, στα Βόρεια–Ανατολικά του Λεκανοπεδίου της Αθήνας, στους Νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πεντέλης. Η περιοχή είναι γνωστή για την ανεπτυγμένη της αγορά, με πολλά εμπορικά καταστήματα να εδρεύουν στο πεζοδρομημένο κέντρο της και επιχειρήσεις στα Σίδερα Χαλανδρίου και στις Λ. Κηφισίας και Λ. Πεντέλης να προσελκύουν στελεχιακό δυναμικό τόσο υπερτοπικά όσο και από τον ευρύτερο Δήμο. Το ιστορικό κέντρο καλύπτεται από εκτενείς πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους. Σύγχρονα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων. Οι οδικοί άξονες Λ. Κηφισίας, Λ. Μεσογείων & η Αττική Οδός, το Μετρό, ο Προαστιακός και οι Αστικές Συγκοινωνίες εξυπηρετούν καθημερινά τις μετακινήσεις προς κάθε κατεύθυνση εντός του Λεκανοπεδίου. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός πως αποτελεί τον μοναδικό δήμο που σε απόσταση 2χλμ από κάθε μέρος του, ο δημότης μπορεί να εξυπηρετηθεί με έναν από τους 5 σταθμούς μετρό και προαστιακό που έχει εντός των ορίων του. Τέλος, η παρουσία δημόσιων νοσοκομείων και ποιοτικών ιδιωτικών κλινικών σε κοντινή απόσταση, υποστηρίζει την υγεία των κατοίκων. Το Χαλάνδρι είναι μια μεγάλη και σύγχρονη πόλη, αλλά διατηρεί παρά ταύτα συνοχή γύρω από τον οικιστικό πυρήνα στην καρδιά του δήμου. Το Χαλάνδρι προσφέρει μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες. Η προσβασιμότητα και ο υπέροχος τρόπος ζωής του προσελκύουν ντόπιους αλλά και ξένους επενδυτές που αναζητούν έναν εύπορο τρόπο ζωής, ελκυστικές αποδόσεις ή για την οικογενειακή τους κατοικία σε ένα μοντέρνο σημείο μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TF4I - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 375.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή