Duplex, νέα, 145 τμ, Βάρκιζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 1.175.000
  • 4
  • 145
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Στην καρδιά της Βάρκιζας, μόλις 10 λεπτά από την παραλία και λίγα βήματα από όλα τα εστιατόρια και τα μπαρ, αυτό το νεόδμητο κτίριο προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για όποιον θέλει να επενδύσει ή να αγοράσει ένα ακίνητο σε μια από τις πιο premium και ανερχόμενες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Η δεύτερη ισόγεια μεζονέτα προσφέρει 145 τ.μ. ζωτικού χώρου και άλλα 175 τ.μ. αποκλειστικού κήπου με πισίνα 24 τ.μ.. Το ισόγειο επίπεδο της μεζονέτας περιλαμβάνει την είσοδο, την τραπεζαρία και το καθιστικό, την κουζίνα και μια γκαρνταρόμπα. Το υπόγειο playroom περιλαμβάνει ένα σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα ακόμη WC επισκεπτών, ενώ στο ανώτερο επίπεδο θα υπάρχουν δύο κύρια υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια. Η μεζονέτα συνοδεύεται από μια θέση στάθμευσης και μια επιπλέον αποθήκη έξι τ.μ.

Η πολυτέλεια και ο σχεδιασμός αυτού του νέου έργου θα είναι μοναδικά και θα είναι μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία για όποιον απαιτεί υψηλά στάνταρ και υψηλή ποιότητα.

*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βάρκιζα είναι ένα ανερχόμενο προάστιο στο νότιο τμήμα της Αθήνας, που βρίσκεται μόλις 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βάρκιζα είναι ένας αναβαθμισμένος προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές και φιλοξενεί οργανωμένες παραλίες, beach bars, εστιατόρια, ταβέρνες και συλλόγους θαλάσσιων σπορ. Βέβαια, εξακολουθεί να διατηρεί την αίσθηση της γειτονιάς της και είναι ιδανικό μέρος για να μεγαλώσεις με ποιότητα την οικογένεια σου. Η Βάρκιζα διαθέτει έντονο εμπορικό κέντρο με πολλά σούπερ μάρκετ, τράπεζες και αλλά και πολλά μπουτίκ καταστήματα. Προσφέρει επίσης ζωντανή νυχτερινή ζωή με μερικά από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά κλαμπ.
Προσβασιμότητα: Σύνδεση με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς το εμπορικό προάστιο της Γλυφάδας, ενώ μέσω του πλησιέστερου οδικού κόμβου απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U73N - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.175.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή