Γκαρσονιέρα Το Στέκι του Σαράφη, Σκεπάρνη, Αμπελόκηποι

ΑμπελόκηποιΤο Στέκι του Σαράφη
  • € 58.000
  • 2
  • 65
  • 1
  • R
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-518 - Αμπελόκηποι Δημαρχείου ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 65 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1978 και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, A/C, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, νυχτερινό ρεύμα, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 5 τ.μ. - Τιμή: 58.000 €
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ( πλησίον Οδού Ακριτών και 28ης Οκτωβρίου ) πωλείται μερικώς ανακαινισμένο διαμέρισμα 65τμ, υπερυψωμένου ημιορόφου, με ελάχιστα κοινόχρηστα ( 5Ε/μήνα ), ευάερο, ευήλιο, διαμπερές, προσόψεως, σε καλή κατάσταση. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, 200 μόλις μέτρα από την οδό 28ης Οκτωβρίου και δεκά μόλις λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της Επταλόφου. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης, τράπεζες, νοσοκομειακά παραρτήματα, κέντρα ελέγχου υγείας και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ). Από τα Πανεπιστήμια απέχει 30 λεπτά με δύο αστικά λεωφορεία. Κατά την είσοδο στο λειτουργικό αυτό διαμέρισμα συναντούμε μπροστά μας το ευρύχωρο ευάερο χωλ, αριστερά μας το χωριστό σαλόνι, δεξιά μας το πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο και εν συνεχεία την ανεξάρτητη χωριστή κουζίνα και τέλος το μεγάλο υπνοδωμάτιο του ακινήτου. Η γειτονιά είναι εκπληκτική καθώς περιστοιχίζεται από εμπορικά καταστήματα, διαθέτει κλιματιστικό inverter ως μέσω θέρμανσης, καινούργια κουφώματα ενεργειακά pvc, πόρτα ασφαλείας και γυαλισμένο ξύλο στα πατώματα σαλονιού και κρεβατοκάμαρας. Είναι ανακαινισμένο, καθαρό, φωτεινό, με άνετους χώρους και μικρό εμπρόσθιο μπαλκόνι. Μοναδική ευκαιρία. Ιδανικό για εκμετάλλευση, για ζευγάρια και φοιτητές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-518 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 58.000
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή