Δυάρι Παπανδρέου Ανδρέα 30 57001, Κέντρο, Θέρμη

ΘέρμηΠαπανδρέου Ανδρέα 30 57001
  • € 228.000
  • 3
  • 95
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της νέας επέκτασης της Θέρμης, μπροστά σε πάρκο, κατασκευάζουμε το νέο μας συγκρότημα κατοικιών.
Το συγκρότημα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 3900τ.μ., θα αποτελείται από 6 αυτόνομα κτίρια με διαμερίσματα σε 1ο, 2ο και 3ο όροφο αλλά και 2όροφες μεζονέτες με πρόσβαση σε ατομικό κήπο και ατομική πισίνα.
H συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτιρίου, έχει εμβαδόν μικτό 95,47τ.μ. και καθαρό 79,23τ.μ., αποτελείται από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνια και 1 μπάνιο.
Όλες οι κατοικίες έχουν κορυφαίο σχεδιασμό, είναι ενεργειακής κλάσης Α+ και ο εξοπλισμός τους ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου και λειτουργίας συσκευών (smarthome) είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει.
Τα έργα μας κατασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά και την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής για να διασφαλίσει ότι οι διαμένοντες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσουν έναν πολυτελή και λειτουργικό τρόπο ζωής. Από τα ευρύχωρα δωμάτια μέχρι τον σύγχρονο εξοπλισμό, αυτές οι κατοικίες τα έχουν όλα!
Στην εταιρεία μας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για τις κατασκευαστικές μας υπηρεσίες χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εργασίας μας. Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική ποιότητα των κατασκευών μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και εγκαίρως.
Κάντε το πρώτο βήμα και αποκτήστε το ακίνητο που πάντα ονειρευόσασταν και κλείστε το ραντεβού σας σήμερα. Επενδύστε σε μία ποιοτική κατοικία και ενταχθείτε και εσείς στους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες της εταιρείας μας από το 1972.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 601485 ή 6947424201.

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ!!!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΘΕΡΜΗ Γ655 Β 1Δ2 - 12/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 228.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή