Duplex 230 τμ, Νέα Κηφισιά, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 750.000
  • 5+
  • 230
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2024
Περιγραφή
Εντυπωσιακή μεζονέτα κατασκευής 2004 με καταπράσινο διαμορφωμένο κήπο προς μίσθωση. Βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς.
Η κατοικία είναι 230τμ και αποτελείται από 4 επίπεδα με ιδιωτικό ασανσέρ. Στο ισόγειο προσφέρει καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, ανοιχτή μοντέρνα κουζίνα και 1 WC. Το επίπεδο αυτό οδηγεί στον όμορφο διαμορφωμένο κήπο. Στον 1ο όροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο ενώ η σοφίτα προσφέρει άλλο ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο. Το playroom έχει καθιστικό με τζάκι, δεύτερη κουζίνα, αποθήκη και parking. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, αυτονομία θέρμανσης με αντλίες θερμότητας κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
UR1107S
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή