Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Πάρος
  • € 480.000
  • 1
  • 92
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2024
Περιγραφή
ΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑ: Πωλείται κτίριο με κατάστημα στο ισόγειο και διαμέρισμα στον όροφο.
Το κατάστημα είναι 52τμ με πρόσοψη 5μ και βιτρίνα στο κέντρο της πόλης, σε εμπορικό πεζόδρομο, λίγα μέτρα από το λιμάνι.
Έχει αίθουσα 35τμ περίπου, 15τμ αποθηκευτικούς χώρους και 2τμ ένα wc. Η αίθουσα μπορεί να γίνει ενιαία μιας και τα χωρίσματα είναι από γυψοσανίδα. Επίσης μπορεί να γίνει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Το Διαμέρισμα 40τμ είναι 1ου ορόφου, είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2020 και έχει μια βεράντα 7τμ και υπόλοιπο δόμησης, μαζί με την βεράντα 10τμ. Πωλείται ως έχει, επιπλωμένη και εξοπλισμένη. Είναι σε πεζόδρομος στο κέντρο της Παροικιάς, κοντά στο λιμάνι και είναι ιδανικό για εκμετάλλευση αλλά και για μόνιμη κατοικία.
Διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με καθιστικό, ένα χωλ, μια μικρή αποθήκη, μπάνιο με ντουζιέρα και παράθυρο, πατάρι και μια κρεβατοκάμαρα με μεγάλη ντουλάπα. Η βεράντα είναι περίπου 7τμ.

Πώληση, Κτίριο, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 92 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1980, Εξοχική κατοικία, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Εσωτερική σκάλα, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Ανακαινισμένο, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Συνθετικά, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 52 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Πρόσβαση από: Πεζόδρομο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Β, Προσανατολισμός: Νοτιοδυτικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2020, Εμβαδό Μπαλκονιών: 7, Απόσταση απο θάλασσα: 100, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
369060
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή