Δυάρι άριστη κατάσταση, ισόγειο, Νικήτη, Σιθωνία

Σιθωνία
  • € 135.000
  • 5
  • 70
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Ονειρεύεστε ένα εξοχικό σπίτι στο κέντρο της Νικήτης? Έχουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς.

Αυτό το ακίνητο των 70 τ.μ είναι ακριβώς ότι χρειάζεται κανείς για εξοχική κατοικία.

Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Δύο κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια, δύο κουζίνες σε δύο πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους με ανεξάρτητες εισόδους που σας προσφέρουν την αυτονομία που χρειάζεστε.

Μπορείτε λοιπόν να έχετε δύο ανεξάρτητες κατοικίες για προσωπική σας χρήση η να χρησιμοποιείτε τη μία ως επενδυτικό ακίνητο, και φυσικά υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να τις ενοποιήσετε εύκολα σε μια κατοικία αν χρειάζεστε ένα πιο ευρύχωρο εξοχικό.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, η κεντρική θέση, η μικρή απόσταση από την υπέροχη παραλία της Νικήτης, τα μπαρ και εστιατόρια της περιοχης, αλλά κυρίως η προσβασιμότητα του, ιδανική για ΑΜΕΑ και μεγαλύτερες ηλικίες

Αποκτήστε χωρίς δεύτερη σκέψη το εξοχικό σας στην μοναδική Νικήτη σε εξαιρετική τιμή.

Η Νικήτη βρίσκεται στη χερσόνησο της Χαλκιδικής στη βόρεια Ελλάδα. Προσφέρει μια εντυπωσιακή συνύπαρξη βουνού και θάλασσας, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και επιλογών για ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Η απόσταση από το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη είναι περίπου 80 χιλιόμετρα, ενώ η κοντινότερη πόλη, Νέα Μουδανιά, απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα.

Η αγορά ακινήτων στη Νικήτη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για επένδυση σε αυτόν τον ειδυλλιακό τόπο. Τοποθετημένα μεταξύ του πρασίνου της φύσης και της γαλήνης της θάλασσας, τα ακίνητα εδώ προσφέρουν όχι μόνο μια κατοικία, αλλά και μια ζωή γεμάτη χαλάρωση και αυθεντικές εμπειρίες.

Είτε αναζητάτε ένα παραθαλάσσιο σπίτι, είτε ένα ορεινό καταφύγιο, η ποικιλία των ακινήτων σε αυτήν την περιοχή είναι εντυπωσιακή. Από μοντέρνα βίλες με ιδιωτικές πισίνες μέχρι παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με θέα στη θάλασσα, οι επιλογές είναι πλούσιες και ποικίλες.

Επιπλέον, η περιοχή προσφέρει διάφορες δραστηριότητες όπως εκδρομές σε μονοπάτια πεζοπορία και γαστρονομικές απολαύσεις σε τοπικές ταβέρνες με φρέσκα θαλασσινά προϊόντα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SP6S - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή