Ρετιρέ Αγίου Κωνσταντίνου 12-12, 731 31, Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΑγίου Κωνσταντίνου 12-12, 731 31, Χανιά
  • € 450.000
  • 4
  • 134
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11262 - Χανιά Νέα Χώρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 134 τ.μ. μόνο 40 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1984 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2017. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 450.000 €
Διαμέρισμα 10μέτρα από τη θάλασσα στη Νέα Χώρα προς πώληση στα Χανιά.
Αυτό το εξαίσιο διαμέρισμα των 134 τ.μ. βρίσκεται στην περιζήτητη γειτονιά της Νέας Χώρας, λίγα μόλις βήματα από τη μεγάλη αμμώδη παραλία της. Το διαμέρισμα προσφέρει εξαιρετική τοποθεσία καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και όλες τις ανέσεις, καθώς και από το γραφικό Παλιό Λιμάνι, ενώ η όμορφη αμμώδης παραλία της Νέας Χώρας απέχει μόλις 10μ. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, παρέχοντας άφθονο χώρο για άνετη διαβίωση. Κατά την είσοδό σας, σας υποδέχεται ένα μεγάλο ενιαίο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μια ευρύχωρη βεράντα, που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ήρεμη ατμόσφαιρα.
Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, αλλά σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης των Χανίων, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε μια πολυσύχναστη ποικιλία ανέσεων.
Είτε αναζητάτε μόνιμη κατοικία είτε μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία,

Η Νέα Χώρα είναι μια γοητευτική παραθαλάσσια περιοχή γνωστή για τη γραφική παραλία και τα κρυστάλλινα νερά της. Κατά μήκος της ακτογραμμής, θα βρείτε μια ποικιλία από παραθαλάσσια καφέ, εστιατόρια και καταστήματα, παρέχοντας βολικές επιλογές για διασκέδαση και χαλάρωση. Η γειτονιά είναι επίσης γνωστή για την γαλήνια ατμόσφαιρα και την εύκολη πρόσβαση στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης των Χανίων. Με την πλούσια ιστορία, τη ζωντανή πολιτιστική σκηνή και την εκπληκτική φυσική ομορφιά, τα Χανιά προσφέρουν μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία ζωής.
Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, βολικές ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή, αυτό το διαμέρισμα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για όσους αναζητούν έναν πολυτελή τρόπο ζωής σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Κρήτης.
ELENA DIMOU | +302821050900
e.dimou@danos-melakis.gr | +306937254004
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11262 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
134 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1984
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή