Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 164 τμ, Αγριοβότανο, Αρτεμίσιο

Αρτεμίσιο
  • € 207.000
  • 4
  • 164
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΜΑΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ !!
Μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που ορίζεται από την πολυτέλεια, την ιδιωτικότητα και τη φυσική ομορφιά της παραθαλάσσιας τοποθεσίας του.
Η Βόρεια Εύβοια θεωρείται από πολλούς ως το πιο όμορφο κομμάτι της Εύβοιας. Με πλούσια δάση, άγρια αλπική ομορφιά και πανέμορφες παραλίες, είναι το μέρος όπου συνυπάρχει σε απόλυτη αρμονία το βουνό με τη θάλασσα. Έχοντας εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα (μόλις 90 λεπτά οδικώς) όλο και πιο πολλοί την επιλέγουν για τη μόνιμη κατοικία ή τον τόπο των διακοπών τους.
Μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ πανέμορφη Βίλα δεσπόζει από ψηλά προς πώληση στην περιοχή Αγριοβότανο με καταπληκτική και όμορφη θέα! Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 164 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 1.150 τ.μ.. Αποτελείται από 2 Υ/Δ, 2 μπάνια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, ενώ διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης κλειστές με αποθήκη μαζί . Έχει κατασκευαστεί το 1995 και ανακαινίστηκε το 2015. Η θέρμανση του ακινήτου είναι ατομική με πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler. Έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ενώ τα δάπεδα είναι πλακάκια- παρκέ. Η κατάστασή του είναι καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε θάλασσα, παραλία, εκκλησία στο κέντρο πόλης, έχει θέα θάλασσα, βουνό, με πράσινο, ανοιχτωσιά, με πολύ καλή θέα, πανοραμική και ανεμπόδιστη.
Το ακίνητο διατίθεται εν μέρη επιπλωμένο, είναι φωτεινό, διαμπερές, παραθαλάσσιο, είναι κατάλληλο για εξοχική κατοικία άλλα και επένδυση για κάποιον. Επίσης διαθέτει σίτες, ηλεκτρ. συσκευές, αποθήκη, κήπο, πόρτα ασφαλείας, BBQ, δορυφορική, γκαζόν και δέντρα. Είναι σε ήσυχη γειτονιά, με εσωτερική αυλή. Τιμή: €207.000 !!!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5953455 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
164 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 207.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή