Duplex 282 τμ, Κέντρο, Νέα Πεντέλη

Νέα Πεντέλη
  • € 600.000
  • 5+
  • 282
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 88-3261 - Αθήνα - Βόρεια Προάστια Νέα Πεντέλη ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 282 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2002 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 30 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, μπαλκόνια 40 τ.μ. Η κύρια είσοδος του σπιτιού βρίσκεται στο υπερυψωμένο ισόγειο όπου και συναντάμε τον χώρο υποδοχής , καθιστικό με τζάκι. Σε αυτό το χώρο υπάρχει και ένα WC για τους επισκέπτες. Στο 1ο όροφο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια , ένα εκ των οποίων έχει δικό του μπάνιο και τα υπόλοιπα δύο , μοιράζονται το 2ο μπάνιο του ορόφου. Στο ισόγειο όπου βρίσκεται και ο χώρος της αυλής με το BBQ βρίσκεται η σαλοκουζίνα που επίσης έχει τζάκι.Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει αποθήκη , ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Στο υπόγειο βρίσκεται άλλη μία αποθήκη και ο κλειστός χώρος στάθμευσης ο οποίος χωράει μέχρι 3 αυτοκίνητα. Διαθέτει θέρμανση με αέριο η οποία παρέχει και ζεστό νερό αλλά σε για κάθε περίπτωση έχει διατηρηθεί και ο καυστήρας-δεξαμενή πετρελαίου για εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης του σπιτιού. Η θέρμανση είναι αυτόνομη ανά όροφο.Σε κάθε όροφο υπάρχει ηλεκτρολογικός πίνακας και συναγερμός. Η μεζονέτα είναι ανεξάρτητη και έχει εξαιρετική θέα από τη ταράτσα και τα δύο πρώτα επίπεδα.Στη ταράτσα έχει γίνει καινούρια μόνωση και υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ηλιακών πάνελ. - Τιμή: 650.000 €
KIKLOS Real Estate Agency
Τ: 2102208019
@: info@kiklos-re.gr
W: www.kiklos-re.gr
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να μας καλέστε!
Το χαρτοφυλάκιό μας ενημερώνεται καθημερινά με νέα ακίνητα.
Για ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση τα ραντεβού και η πληροφόρηση γίνεται κεντρικά από τη γραμματεία μας! Καλέστε στο 2102208019 και τα σαββατοκύριακα!

Σημείωση: Το στίγμα / διεύθυνση στο χάρτη είναι ενδεικτικά και δεν υποδεικνύουν την ακριβή θέση του ακινήτου. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την ακρίβεια των στοιχείων που προσκομίζονται από τους πωλητές.

Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομική Ταυτότητας / Διαβατηρίου του ενδιαφερόμενου.

Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται σε περίπτωση αγοράς σε ποσοστό 2% + ΦΠΑ επί της τελικής συμφωνηθείσας αξίας ή σε 1 μηνιαίο μίσθωμα +ΦΠΑ σε περίπτωση μίσθωσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
88-3261 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
282 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή