Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Αρτεμίσιο
  • € 97.000
  • 1.476
Περιγραφή
ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ - μοναδική τοποθεσία!
Μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που ορίζεται από την πολυτέλεια, την ιδιωτικότητα και τη φυσική ομορφιά της παραθαλάσσιας τοποθεσίας του.
Το Πευκί είναι παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο και λιμάνι στη βόρεια Εύβοια και βρίσκεται στα παράλια απέναντι από την είσοδο του Παγασητικού κόλπου, σε απόσταση 11 χιλιομέτρων Βορειοανατολικά από την Ιστιαία και 28 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά από την Αιδηψό. Πρόκειται για την πλέον οργανωμένη και μεγάλη παραλία της βόρειας Εύβοιας με ψηλή άμμο, βότσαλο ή και μικρές πέτρες, και πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, έχοντας επιτύχει να αποτελεί βασικό προορισμό διακοπών στην περιοχή, διαθέτοντας ξενοδοχειακές υποδομές, εστιατόρια, ταβέρνες και έντονη νυχτερινή ζωή.
Μοναδική ευκαιρία οικόπεδο εντός του οικισμού στην περιοχή Αρτεμίσιο - Πευκί. Το οικόπεδο είναι άρτιο οικοδομήσιμο επίπεδο 2 προσόψεων παραθαλάσσιο. Είναι κατάλληλο για επαγγελματική επένδυση τουριστική εκμετάλλευση αντιπαροχή κατασκευαστές κατοικία ενοικιαζόμενα δωμάτια ξενοδοχείο και βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, θάλασσα, παραλία, σχολείο, πλατεία, εκκλησία, παιδικό σταθμό, λαϊκή αγορά, Super Market, στο κέντρο πόλης και σε κέντρα διασκέδασης Από τα λίγα οικόπεδα στην περιοχή!!
Χτίζει 8 τουλάχιστον μεζονετες!!!
Καλεστε μας για πληροφορίες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5960027 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.476 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 97.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή