Τριάρι Ουρανίας 1, Δράμα 66132, Κέντρο, Δράμα

ΔράμαΟυρανίας 1, Δράμα 66132
  • € 160.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα 130 τ.μ. κοντά στο κέντρο της πόλης της Δράμας, επί της οδού Ουρανίας 1. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο και διαθέτει ασανσέρ. Το έτος κατασκευής του είναι το 1979 όμως, έχει ανακαινιστεί το 2003.
Η θέρμανση του ακινήτου είναι ατομική με λέβητα πετρελαίου καθώς επίσης, υπάρχει και τζάκι. Επιπλέον, διαθέτει κλιματιστικό και ηλιακό θερμοσίφωνα. Τα κουφώματα είναι συνθετικά veka τα οποία έχουν και σίτες. Η πόρτα του διαμερίσματος είναι ασφαλείας.
Όλο το ταβάνι έχει γυψοσανίδες και ενδιάμεσα υπάρχει πετροβάμβακας. Από πάνω υπάρχει ταράτσα με επαλειφόμενη μόνωση. Εξωτερικά το διαμέρισμα έχει θερμοπρόσοψη 10 εκ.
Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, στο ένα υπάρχει βεστιάριο, στο άλλο εντοιχιζόμενη ντουλάπα και στο τρίτο τετράφυλλη ντουλάπα. Επίσης, υπάρχει ένα μπάνιο με μπανιέρα και υδρομασάζ κι ένα W.C. Το σαλόνι με την τραπεζαρία βρίσκονται σε ενιαίο - άνετο χώρο. Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι μεγάλη.
Τα έπιπλα και οι συσκευές που υπάρχουν στο διαμέρισμα είναι: γωνιακός καναπές με τραπέζι σαλονιού, τραπεζαρία με 6 καρέκλες, οβάλ τραπέζι με 4 καρέκλες (κουζίνας), διπλό κρεβάτι με καινούριο στρώμα και ντουλάπι - έπιπλο σε τοίχο, 1 άσπρο ψυγείο - ντουλάπα, απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων, εστία inox, φούρνος μικροκυμάτων και εντοιχιζόμενο ηλεκτρικό φούρνο. Και τέλος, μια τραπεζαρία εξωτερικού χώρου με 4 καρέκλες.
Αποτελεί εξαιρετική επενδυτική επιλογή καθώς βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή περιοχή κι επίσης, είναι ανακαινισμένο και επιπλωμένο.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

EnziN Real Estate

Ηπείρου 41, Δράμα 66133
Τηλ.: 2521400143
E-Mail: info@mystridis.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΔΡΑ19 - 20/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή