Τριάρι νέο, τρίτος όροφος, Στρεμπενιώτη, Νεάπολη

Νεάπολη
  • € 200.000
  • 4
  • 100
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Νεάπολη, πολύ κοντά  στην περιοχή Στερμπενιώτη, Πωλείται  διαμπερές διαμέρισμα 100τ.μ. με τα 75τμ να είναι καθαρά. Το ακίνητο είναι  προσόψεως και γωνιακό και βρίσκεται στον 3ο όροφο οικοδομής με ασανσέρ.

Αποτελείται από 2 άνετα υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Επίσης διαθέτει αποθήκη , ως παρακολούθημα, στο υπόγειο της οικοδομής.

Είναι κατασκευασμένο το 2022, είναι λουξ κατασκευής , σε μία ιδιαίτερα προσεγμένη και καλαίσθητη οικοδομή. Παραδίδεται βαμμένο,  διαθέτει συνθετικά κουφώματα εξαιρετικής ποιότητος με διπλά τζάμια και ανάκληση, θωρακισμένη πόρτα και 1 θέση στάθμευσης στο παρκινγκ της οικοδομής ανεμπόδιστη.

Έίναι ενεργειακής κλάσης  A, τα δάπεδα είναι ντυμένα από πλακάκι πολύ καλής ποιότητος, είναι εξοπλισμένο με ηλιακό θερμοσίφωνα, έχει εγκατάσταση συναγερμού, το ασανσέρ της οικοδομής φτάνει και στο υπόγειο αυτής. 

Η τοποθεσία είναι πολύ κοντά, σε σχολεία, σε αγορά, μαγαζιά εστίασης, μάρκετ κτλ την ίδια στιγμή που υπάρχει πρόσβαση στην αστική συγκοινωνία κάτι που το κάνει  ιδανικό σημείο για κατοικία καθώς είναι κέντρο απόκεντρο. 

Τιμή 200.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31708 

 

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό». Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου.

Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του.

Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
31708 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή